Tiesiogiai

Turime nebaigtų reikalų! 9 valandos apie ateities Lietuvą!Turime nebaigtų reikalų! 9 valandos apie ateities Lietuvą!

Radviliškyje neblaivūs darbuotojai bendrovės automobiliu taranavo stulpą bei svetimą automobilį

Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai per vieną valandą sulaukė net dviejų pranešimų dėl vieno ir to paties automobilio sukeltų eismo įvykių Radviliškyje.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Policijos nuotr.

Pirmiausia buvo gauta informacija, kad po 13.00 val. Šiaulių ir Purienų gatvių sankryžoje mikroautobusas „Renault Trafic“ trenkėsi į šviesoforo stulpą, jį nulaužė, apgadino kelio ženklą ir iš įvykio vietos nuvažiavo.

Netrukus šios transporto priemonės pavadinimas figūravo pranešime apie incidentą Aušros aikštėje. Čia esančioje automobilių aikštelėje į Radviliškį atvažiavęs šeduvis pastatė automobilį „Peugeot“ ir nuėjo į savivaldybę. Kai grįžo prie savo transporto priemonės, rado ją apgadintą.

Tai padaręs „Renault Trafic" stovėjo atokiau, apsuptas policijos pareigūnų, kurie apžiūrinėjo iš eismo įvykio pasišalinusį automobilį. Sulaikyti buvo ir du automobiliu važiavę vyrai – 49 ir 30 metų vienos Šiauliuose registruotos įmonės darbuotojai. Vyrus pareigūnai surado šalia esančioje kavinėje. Abu jie buvo neblaivūs, abu neturintys teisės vairuoti ir abu atsidūrė areštinėje.

Vyrai pripažino, kad jų darbo dieną Šilėnuose vainikavo alkoholis. Kaip dažnai būna, gėrimo pritrūkus, buvo apsispręsta jo paieškoti Radviliškyje. Prie tarnybinio automobilio vairo sėdo 49 metų šiaulietis. Sėkmingai atvairavęs iki Radviliškio, Šiaulių ir Purienų gatvių sankryžoje jis nesuvaldė transporto priemonės ir trenkėsi į stulpą.

Susitikti policijos pareigūnų jie nenorėjo, tad iš įvykio vietos paspruko. Po to automobilio vairavimo ėmėsi kartu važiavęs 30-metis kolega. Šiam valdyti transporto priemonę irgi nesisekė. Aušros aikštėje jis kliudė ir apgadino automobilių stovėjimo aikštelėje stovėjusį „Peugeot“. Iš įvykio vietos irgi pasitraukę, jie ramiai nupėdino į kavinę.

49 metų vyrui nustatytas 2,24 prom., o jo kolegai – 2,96 prom. girtumas. Kadangi abiejų vyrų girtumas siekė per 1,5 prom., tai abiem pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vairavimo apsvaigus nuo alkoholio. Dėl pasitraukimo iš eismo įvykio vietos jų laukia administracinė teisena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas