Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reidas Vilniuje: pareigūnus pamatęs motociklininkas bandė sprukti

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Vilniaus gatvėse reidą surengę pareigūnai išaiškino 14 neblaivių vairuotojų. Dar pora dešimčių vairavo išgėrę, tačiau alkotesterio parodyti rodmenys neviršijo leistinos normos.
Policijos reidas Vilniaus gatvėse
Policijos reidas Vilniaus gatvėse / Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr.

Reidas prie Žaliųjų ežerų prasidėjo turiningai. Pareigūnų dėmesį apie 20 val. 30 min. atkreipė motociklininkas, stabdomas jis nestojo ir nurūko toliau. Pareigūnai bėglį ėmė vytis. Toli jis nenuvažiavo – kokį kilometrą ir žvyrkelyje, nesuvaldęs transporto priemonės, griuvo.

Paaiškėjo, kad motociklą vairavo neblaivus vyras. Jam nustatytas 1,86 promilės girtumas. Pareigūnai netrukus išsiaiškino, kad vyrukas apskritai buvo netekęs teisės vairuoti.

Per naktinį reidą sostinės gatvėse įkliuvo dar 3 vairuotojai, kurių kraujyje buvo daugiau nei 1,5 promilės alkoholio. Vienam „Škoda“ vairuotojui Olandų gatvėje nustatytas 1,99 promilės girtumas. Prie vairo jis sėdo ne tik neblaivus, bet ir praradęs vairuotojo pažymėjimą.

Kaip pasakojo pareigūnai, dar maždaug dvidešimčiai vairuotojų buvo nustatytas mažiau nei 0,4 promilių girtumas. Nors ir vairavo išgėrę nemalonumų jie išvengė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito