Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Remontuojamame Panevėžio aplinkkelyje – girto vairuotojo sukelta avarija

Ketvirtadienio vakarą Panevėžio aplinkkelyje įvyko avarija. Jos metu apdaužytos trys transporto priemonės. Avarijos kaltininkas – girtas.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Avarija įvyko netoli Panevėžio aplinkkelio sankryžos su į Upytę vedančiu keliu. Rygos kryptimi aplinkkeliu važiavęs vilkiko vairuotojas ėmė mažinti greitį, kadangi pastebėjo remontuojamo kelio ruože įsižiebusį raudoną šviesoforo signalą.

Iš paskos vilkiko važiavo BMW. Šio automobilio vairuotojas taip pat ėmė mažinti greitį. Tuo metu iš paskos BMW atvažiavęs „Renault“ vairuotojas lėtėjančių transporto priemonių nepastebėjo ir rėžėsi į BMW galą. Nuo smūgio latvio vairuojamas BMW trenkėsi į vilkiko priekabą.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Per avariją žmonės nenukentėjo, tačiau netrukus paaiškėjo, kad be policijos pareigūnų įsikišimo niekas čia nesibaigs. Avarijos dalyviams kilo įtarimas, kad į BMW galą atsitrenkęs „Renault Scenic“ vairuotojas yra neblaivus.

Incidento dalyvių įtarimai pasitvirtino – „Renault“ vairuotojui nustatytas vidutinis, 2,36 promilės girtumas. Vyras buvo sulaikytas ir nugabentas į ligoninę atlikti kraujo tyrimus. Vėliau pažeidėjas dviems paroms patupdytas už grotų.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Neblaiviam vairuotojui bus iškelta baudžiamoji byla, teks stoti prieš teismą. Teismas gali konfiskuoti ir jo vairuotą „Renault“.

Tačiau tai girtam vairuotojui veikiausiai bus mažiausias nuostolis, kadangi jam iš savo kišenės teks apmokėti vos kelių metų senumo BMW automobiliui ir vilkiko priekabai padarytą žalą.

Įvykį tiria Panevėžio kelių policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas