Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šalčininkų policija primena jaunimui: rugsėjį prasidėjo mokslai, o ne narkotikų degustacijos

Šalčininkų r. policijos komisariato pareigūnai deda daug pastangų kovai su neteisėta narkotinių ar psichotropinių medžiagų apyvarta. O prasidėjus naujiems mokslo metams, tokio pobūdžio policines priemones žadama vykdyti dažniau.
Bylos įkalčiai
Bylos įkalčiai / Vilniaus VPK nuotr.

Pas dar vieną jaunuolį rasta galimai narkotinių medžiagų, praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK).

Rugsėjo 2 d. apie 23 val. 50 min. policinės priemonės metu Šalčininkuose, Pramonės g., garažų masyve, buvo sustabdytas automobilis „Audi A6“, kuriuo važiavo du jaunuoliai – vairuotojas (gimęs 2000 m.) ir keleivis (gimęs 2004 m.).

Pareigūnų nuojauta neapgavo – automobilyje, ant galynės sėdynės gulėjusioje rankinėje aptikta 4 plastmasiniai buteliukai su skysčiu, galimai narkotine medžiaga.

Vilniaus VPK nuotr./Bylos įkalčiai
Vilniaus VPK nuotr./Bylos įkalčiai

Atlikta krata rankinės savininko bute davė rezultatų – čia rasta ir paimta dar 10 buteliukų su skysčiu, galimai narkotine medžiaga – sintetiniu kanabinoidu.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d. Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Šalčininkų rajono policija dėkinga gyventojams už aktyvią pagalbą ir vertingą informaciją išaiškinant teisės pažeidimus ir toliau prašo apie pastebėtus galimai daromus teisės pažeidimus ar nusikalstamą veiką nedelsiant pranešti skubios pagalbos tarnybų telefonu 112 arba per elektroninių policijos paslaugų portalą www.epolicija.lt.

Šalčininkų r. policijos komisariato pareigūnai ir toliau vykdys tokio pobūdžio priemones.

Vilniaus VPK nuotr./Bylos įkalčiai
Vilniaus VPK nuotr./Bylos įkalčiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito