2022 10 28 /09:24

Avarijoje Šalčininkų rajone žuvo 3 jaunuoliai: važiavo šešiese, vienam nustatytas bene 3 prom. girtumas

Šalčininkų rajone automobiliui atsitrenkus į medį žuvo trys jauni žmonės – 16-kos ir 23-ejų metų jaunuoliai bei 21 metų mergina. Per avariją nukentėjo 23-ejų, 29-erių vaikinai ir 18-metė mergina, jie paguldyti gydymui į Vilniaus Respublikinę universitetinę ligoninę, BNS pranešė policija.
Avarija Šalčininkų rajone
Avarija Šalčininkų rajone: kas liko iš „Audi A6“ / Vilniaus apskr. VPK nuotr.

Penktadienio rytą Šalčininkų rajone avarijos metu žuvo trys žmonės, dar du buvo sužeisti, pranešė Bendrasis pagalbos centras. Vėliau paaiškėjo, kad aukos – trys jauni asmenys – du vaikinai ir mergina. Automobilis rėžėsi į medį.

Paskelbtame pranešime nurodoma, kad 06.03 val. skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Šalčininkų rajone, važiuojant miško keliu nuo Juršiškių viensėdžio link Dainavos kaimo, įvyko eismo įvykis.

Pranešama, kad eismo įvykio metu nukentėjo penki žmonės, iš jų trys žmonės žuvo.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Pirminiais duomenimis, 6.30 val. policija gavo pranešimą, kad pas pranešėją į namus atėjo mergina, kuri papasakojo apie avariją.

Kiek pranešėjai pavyko suprasti, važiuojant miške nuo Juršiškių link Dainavos kaimo, įvyko avarija. Tačiau moteris tikslios informacijos apie eismo įvykį nepateikė. Teigė, jog nukentėjo mergina ir dar du asmenys.

Buvo informuota, kad du automobilyje likę žmonės yra be sąmonės.

Vėliau paaiškėjo, kad automobiliu „Audi“ iš viso važiavo 6 žmonės. Vienam iš jų nustatytas 2,75 prom. girtumas. Kol kas nežinoma, ar girtas asmuo – vairuotojas, mat kas vairavo automobilį kol kas taip pat nėra aišku.

Avarijos metu žuvo du vaikinai ir viena mergina.

Kitiems eismo įvykyje dalyvavusiems asmenims medikai suteikė pagalbą.

Esate įvykio vietoje? Nuotraukas ir filmuotą medžiagą siųskite 15min@15min.lt

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai kol kas nenustatytas vairuotojas nepasirinko saugaus greičio ir neatsižvelgė į oro sąlygas. Nesuvaldytas automobilis nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į medį.

„Automobiliu keliavo šeši žmonės, trys gyvi, vienam nustatytas 2,75 promilės girtumas. Kas vairavo, neaišku, nes vairuotojo vieta tuščia“, – penktadienio rytą BNS sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė Loreta Kairienė.

„Atvykus ugniagesiams, automobilis „Audi“ buvo nuvažiavęs nuo kelio ir atsitrenkęs į medį, automobilyje buvo prispausti trys žmonėms, jiems medikai diagnozavo mirtį. Panaudoję gelbėjimą įrangą, gelbėtojai išlaisvino žuvusiųjų kūnus“, – BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Edita Zdanevičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito