Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Savaitgalį Kaune ilgapirščiai švarino butus, parduotuves ir automobilius

Savaitgalį Kauno vagys nesiilsėjo. Jie apvogė du automobilius, butą ir parduotuvę.
Pavogtas automobilio veidrodėlis
Pavogtas automobilio veidrodėlis

Sausio 6 d., apie 8.30 val. Benediktinių gatvėje 47 m. Rusijos pilietis M.P. pastebėjo, kad, išdaužus jo automobilio „Ford Explorer“ kairės pusės galinių durelių bei kairės ir dešinės pusės galinių langų stiklus, iš automobilio buvo pavogtos dvi plastikinės dėžės su įrankiais, trys maišeliai su maisto produktais ir alkoholiu. Padaryta 4 tūkst. Lt žala. Tyrimą atlieka Kauno miesto Centro policijos komisariato pareigūnai.

Laikotarpiu nuo sausio 5 d., 18 val. iki sausio 6 d., 4.30 val. Jurbarko gatvėje, išlaužiant langą, iš pilietės V.U. buto buvo pavogti įvairūs juvelyriniai dirbiniai, kompiuterinė bei vaizdo technika, kiti daiktai. Kas tiksliai pavogta ir padaryta žala nustatinėjama. Tyrimą atlieka Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai.

Sausio 5 d. Islandijos plente pastebėta, kad iš parduotuvės dingo įvairios kosmetikos prekės. Peržiūrėjus apsaugos vaizdo stebėjimo kamerų įrašus, nustatyta, kad prekes paėmė jaunuolis, kuris  susidėjo į rankinę ir išėjo pro kasas nesumokėjęs. Padaryta 159,66 Lt žala. Sausio 6 d. sulaikytas šios nusikalstamos veikos padarymu įtariamas 23 m. pilietis G.M. Jis uždarytas į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę. Tyrimą atlieka Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai.

Laikotarpiu nuo sausio 5 d., 17 val. iki sausio 6 d., 18.54 val. Savanorių prospekte esančiame požeminiame garaže nuo 33 m. piliečiui A.V. priklausančio automobilio „BMW 630“ (2005 m. laidos) ir iš jo buvo pavogti du lengvojo lydinio „R19“ ratlankiai su padangomis, keleivio pusės durelės, variklio dangtis, priekinis buferis su valstybiniu numeriu, abu priekiniai žibintai, įvairios variklio detalės, vairo oro pagalvė, mechanizmų valdymo ratas, galinio vaizdo veidrodėlis, vairuotojo pusės galinio vaizdo veidrodėlis, priekinių sparnų posūkio žibintai, galinio buferio keturi automobilio statymo davikliai, radiatorius, įvairūs laikikliai. Padaryta žala nustatinėjama. Tyrimą atlieka Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius