Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį Kauno krašte girtų vairuotojų prigaudyta dar daugiau nei Vilniaus

Nuo penktadienio iki sekmadienio buvusioje laikinojoje sostinėje ir visoje Kauno apskrityje nustatyti net 9 neblaivūs transporto priemonių vairuotojai. Vilniaus krašte tokių pažeidėjų per tris paras įkliuvo 7.
Policinė priemonė Kauno mieste
Policinė priemonė Kauno mieste / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Visą savaitgalį, birželio 7-9 dienomis, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai Kauno mieste ir rajone, taip pat Kėdainių, Jonavos rajonuose vykdė policines priemonės. Jų metu iš viso patikrinta daugiau nei 1 300 vairuotojų, taip pat nustatyti net 28 kelių eismo taisyklių pažeidimai.

Savaitgalį pareigūnai nustatė 9 neblaivius vairuotojus. Iš jų 6 vairavo automobilį, 3 – dviračius. Visiems vairuotojams nustatyti 0,60 prom., 0,62 prom., 0,63 prom., 0,70 prom., 0,71 prom., 1,30 prom., 1,44 prom., 2,44 prom. ir 3,24 prom. girtumo laipsniai. Pareigūnai užfiksavo dar 5 vairuotojus, kurie buvo vartoję alkoholio, tačiau alkoholio norma neviršijo leistinos normos.

Vykdytų priemonių metu užfiksuota net dvylika transporto priemonių vairuotojų, kurie nesilaikė kelių ženklų ar ženklinimo taisyklių reikalavimų. Nustatyti du vairuotojai, važiavę automobiliu, nesegėdami saugos diržo. Dar trys vairuotojai vairavo transporto priemonės, nors neturėjo teisės vairuoti.

Kauno apskrities policijos pareigūnai ragina visus eismo dalyvius kelyje elgtis atsakingai, saugoti ne tik save, bet ir aplink esančius kitus eismo dalyvius. Primename, jog tokios bei panašaus pobūdžio policinės priemonės bus aktyviai vykdomos ir toliau. Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?