Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 19 /09:42

Šeduvoje sumuštas kūdikis – jauni tėvai atsidūrė areštinėje

Prieš savaitę į Šiaulių ligoninę buvo atvežtas metų neturintis kūdikis. Buvo įtarta, kad vaikas gali būti sumuštas. Tėvai atsidūrė areštinėje. Šiuo metu su jauna šeima dirba įvairūs specialistai.
Smurtas prieš vaikus
Smurtas prieš vaikus / Alvydo Januševičiaus / 15min nuotr.

Šiaulių policija praneša, kad balandžio 12 dieną į Šiaulių ligoninę iš Radviliškio rajono, Šeduvos miestelio, buvo pristatyta pernai gimusi mergytė.

Ji pas medikus atsidūrė dėl skruosto bei kairės kojos sumušimų. Balandžio 18 dieną Šiaulių apskr. VPK Radviliškio r. PK pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamieji motina (g. 1997 m.) ir tėvas (g. 2001 m.) uždaryti į areštinę.

Šeduvos seniūnas Justinas Pranys informavo, kad su jauna šeima šiuo metu dirba vaiko teisių pareigūnai, įvairūs specialistai, psichologai. „Aš tikiu, kad viskas baigsis gerai“, – kalbėjo seniūnas, primindamas, kad bet koks detales atskleidžiantis jo komentaras nebūtų etiškas.

Panašios anonimiškumo politikos specialistai laikėsi ir neseniai vykusio atvejo metu, kuomet dingo ir ilgai buvo ieškota visa šeima. Surastai šeimai buvo pasiūlyta pagalba, o ne sankcijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento