Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 17 /10:52

Sekmadienį net devynis kartus buvo bandoma nesėkmingai papirkti pareigūnus

Sekmadienį policija užregistravo mažiausiai devynis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus.
Kyšis. Asociatyvi nuotrauka.
Pinigai švarke / BFL nuotr.

Kaip pranešė Policijos departamentas, sekmadienį apie 0.15 val. Panevėžio apskrities VPK patalpose V.D. (gim. 1970 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo neblaivus (2,59 prom. alkoholio), Panevėžio apskrities VPK pareigūnui siūlė kyšį (neįvardintą sumą pinigų).

Įtariamasis V.D. uždarytas į areštinę.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Tą pačią dieną apie 9.20 val. Alytuje, A.Juozapavičiaus g., M.L. (gim. 1990 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivus (0,83 prom. alkoholio), Alytaus apskrities VPK pareigūnams siūlė 190 litų kyšį.

Įtariamasis M.L. uždarytas į areštinę.

Apie 2 val. Vilniaus r., Sužionių kaime, kelio Veriškės-Sužionys 2 km, P.M. (gim. 1993 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neturėdamas vairuotojo pažymėjimo ir neblaivus (1,37 prom. alkoholio), Vilniaus apskrities VPK pareigūnams siūlė 500 litų kyšį.

Įtariamasis P.M. Apklaustas.

Apie 12.40 val. Šilutės r., Mantvydų kaime, D.R. (gim. 1981 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairuodamas automobilį viršijo leistiną greitį, Tauragės apskrities VPK pareigūnams siūlė 150 litų kyšį.

Įtariamasis D.R. apklaustas.

Apie 16.50 val. Marijampolėje, Sporto g., sustabdyti du automobiliai „Opel Astra“ (be valstybinių numerių), kuriuos vairavo Tadžikijos piliečiai S.J. (gim. 1984 m.) ir R.H. (gim. 1983 m.).

Vairuotojas R.H., siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už KET pažeidimą, Marijampolės apskrities VPK pareigūnams siūlė 50 litų kyšį.

Įtariamasis R.H. uždarytas į areštinę, o S.J. apklaustas, jam surašytas protokolas.

Apie 5.40 val. Vilniuje, Mindaugo g., A.B. (gim. 1992 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivus (0,98 prom. alkoholio), Vilniaus apskrities VPK pareigūnams siūlė 400 litų kyšį.

Įtariamasis A.B. apklaustas.

Apie 22.05 val. Kretingos r., Kretingsodžio kaime, M.K. (gim. 1989 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivus (1,84 prom. alkoholio), Kretingos r. policijos pareigūnams siūlė tūkstančio litų kyšį.

Įtariamasis M.K. uždarytas į areštinę.

Apie 23.10 val. Panevėžio r., Panevėžio aplinkkelio 13 km, J.K. (gim. 1959 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivus (1,96 prom. alkoholio), Panevėžio apskrities VPK pareigūnams siūlė 100 litų kyšį.

Įtariamasis J.K. uždarytas į areštinę.

Apie 20.10 val. Vilniaus r., Juodšilių kaime, Parko g., G.R. (gim. 1981 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivus (2,88 prom. alkoholio) ir neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, Vilniaus r. policijos pareigūnams siūlė 400 litų kyšį.

Įtariamasis G.R. uždarytas į areštinę.

Dėl visų įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito