Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 07 03 /14:13

Šeštadienio avarija Alytaus r.: apvirto keleivių perpildyta mašina, žuvo 2 mergaitės

Šiandien 12.43 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Žaunieriškių kaime (Alytaus r.) lengvasis automobilis nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Paaiškėjo, kad suaugusiųjų elgesys kelyje buvo nusikalstamas, o įvykio padariniai – tragiški.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje, kur žuvo dvi mažametės / „Kur stovi policija Alytuje“ ir Alytausgidas.lt nuotr.

Yra prispaustas žmogus, šeštadienį per pietus praneša BPC.

Pirminiais tarnybų duomenimis, sužaloti 5 žmonės, iš jų vienas vaikas.

Iš viso automobiliu važiavo aštuoni žmonės: moteris, 3 vyrai ir 4 nepilnamečiai.

Į įvykio vietą išsiųstos Alytaus priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota ir Alytaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, ir Alytaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

VIDEO: Avarija, kurios metu žuvo du vaikai

Policijos departamento budėtojai operatyviai informuoja, kad Žaunieriškėse nuvažiavo nuo kelio ir apvirto žmonių prigrūstas automobilis „Renault“.

Eismo įvykio metu žuvo automobiliu važiavusios dvi mergaitės, taip pat nukentėjo automobiliu važiavę trys suaugę ir du nepilnamečiai. Šiuo metu įvykio vietoje dirba medikai. Iš viso automobiliu važiavo trys vyrai, 1 moteris ir 4 nepilnamečiai vaikai.

Alytausgidas.lt nuotr. /Įvykio vietoje
Alytausgidas.lt nuotr. /Įvykio vietoje

Teigiama, kad žuvo 7 ir 9 metų mergaitės iš skirtingų šeimų. Atsakomybė už dvigubą nelaimę nelaimę gresia 36 metų vyrui, įtariamam nesaugiai vairavus „Renault“ automobilį. Pirminiais duomenimis, vairuotojas buvo blaivus.

Policijos pradėto ikiteisminio tyrimo pirminis įrašas suvestinėje skamba taip: liepos 3 d. apie 12 val. 45 min. Alytaus r., Žaunieriškių k., automobilis „Renault Espace“, vairuojamas vyro (g. 1985 m.), nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Eismo įvykio metu žuvo keleivės: (g. 2012 m.) ir (g. 2013 m.) bei sužaloti kartu važiavę keleiviai: (g. 1991 m.), (g. 1995 m.), (g. 1986 m.), (g. 2015 m.) ir (g. 2018 m.), kurie dėl įvairių sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas