Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiurpūs vaizdai Vilniaus centre: galbūt perdozavusio narkomano bičiulis švaistėsi peiliu

Sostinės Naujamiestyje rastas negyvas vyras. Manoma, kad 35 metų vilnietis perdozavo kvaišalų. Įvykio įkarštyje viešoje vietoje „pasižymėjo“ ir velionio likimo draugas. Iš pradžių, pasak liudininko, triukšmadarys su peiliu rankoje reikalavo kviesti greitąją, o kiek vėliau tuo pačiu ginklu bei aršiais žodžiais atsikratė aplinkinių dėmesio. Ekspertai tiria mirties priežastį, o policija čia jokio kriminalo neįžvelgia.
Į šį kiemą svaigintis užsukantys asmenys pastebimai dažnai, šiuo atveju vieno jų vizitas baigėsi mirtimis
Į šį kiemą svaigintis užsukantys asmenys pastebimi dažnai, šiuo atveju po vizito vienam iš jų medikai konstatavo mirtį. / 15min koliažas

„Ja tebia zavaliu!“, – tokią frazę (liet. „Aš tave užversiu!“) iš pikto, galbūt apsvaigusio asmens su peiliu rankoje išgirdęs gyventojas 15min sako iškart pagalvojęs, kad prarasti gyvybę tokiomis aplinkybėmis jam neapsimokėtų, tad nutarė į kovą gatvėje nestoti, bet pamėginti apsiginti civilizuota tvarka. Tiesa, ir vėliau vyriškiui teko nusivilti – pareigūnai jo pareiškimą priėmė, tačiau įvertinę nutikimo aplinkybes jokios bylos kelti nematė pagrindo.

Policija neįžvelgė, kad grasinimai buvo realūs: tyrimas nutrauktas.

Dėl to šią istoriją 15min nusprendęs papasakoti vilnietis (vardas ir pavardė redakcijai žinomi) ir šįkart turėjo pagrindą pakartoti jau anksčiau išsakymą nuomonę: netoli Vilniaus stoties, įstaigos „Demetra“ kaimynystėje, įsikūrusiems vilniečiams bei jų vaikams ši aplinka nesaugi. O užtikrinti bendruomenės saugumo nėra nei norinčiųjų, nei galinčiųjų.

Priklausomų asmenų globa patinka ne visiems

Šįmet 15min jau pasakojo, kaip Vilniaus centre, prie Stoties rajono, veikianti nevyriausybinė ne pelno siekianti organizacija, siekianti mažinti ŽIV/AIDS plitimą, teikia pagalbą rizikos grupės asmenims: narkomanai gauna švirkštų, hidrochlorido natrio tirpalo injekcijoms, dezinfekcines priešinjekcines servetėles.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne