Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaudi nelaimė Lenkijoje: per dviejų automobilių susidūrimą žuvo lietuvis

Kaip praneša Lenkijos policija, miške tarp Augustavo ir Gibų, netoli Lietuvos sienos, kelyje Nr. 16, pirmadienį įvyko skaudi eismo nelaimė. Jos metu susidūrė du automobiliai, vienas žmogus žuvo, dar du buvo sužeisti. Avarija įvyko pirmadienio rytą.
Pražūtinga avarija
Pražūtinga avarija / Augustavo ugniagesių gelbėtojų/Krzysztof Zielonka nuotr.
Temos: 2 Lenkija Avarija

Pirminiais policijos duomenimis, automobiliai – mikroautobusas „Toyota“ ir lengvasis automobilis „Škoda“ – susidūrė kaktomuša.

Eismo įvykio metu žuvo 31-erių metų „Škodos“ vairuotojas. Taip pat buvo sužalotas 39-erių metų kito automobilio vairuotojas ir jo bendraamžė keleivė. Jie abu išvežti į ligoninę.

Po avarijos kelias buvo uždarytas apie 4 val. Kaip matyti iš įvykio vietoje darytų ugniagesių nuotraukų, iš automobilių ne kas beliko.

Ugniagesių gelbėtojų teigimu, atvykus į įvykio vietą jie pamatė, kad automobiliai nuvažiavę nuo kelio į skirtingas puses.

Visi važiavusieji buvo automobiliuose, tad teko juos traukti į išorę. Į įvykio vietą atvykę medikai patvirtino vyro mirtį, kitus du nukentėjusiuosius išvežė į ligoninę Augustave.

Kaip rašo delfi.lt, šioje avarijoje žuvęs vyras – Lietuvos pilietis.
Užsienio reikalų ministerija portalui patvirtino, kad Lietuvos Respublikos konsulatas Seinuose gavo Lenkijos teisėsaugos institucijų patvirtinimą, kad rugsėjo 4 d. kelyje Augustavas-Seinai įvyko dviejų automobilių susidūrimas, kurio metu žuvo Lietuvos pilietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito