Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slapstėsi tris paras: po žmogžudystės Telšiuose – įtariamųjų sulaikymas

Po trijų parų slapstymosi nužudymu įtariami asmenys buvo sulaikyti, penktadienį praneša Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyris. Teismas jau leido taikyti abiem sulaikytiesiems griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą.
Reidas Telšių apskrityje
Policija Telšių apskrityje / Telšių apskrities VPK nuotr.

Spalio 14-ąją Telšių apskrities policija sulaukė pranešimo apie Telšiuose, Plungės g., esančiame gyvenamajame name rastą nužudytą 53 metų vyrą. Jį aptiko butą nuomojusi gyvenamųjų patalpų šeimininkė.

Auką aptiko butą nuomojanti gyvenamųjų patalpų šeimininkė.

Ikiteisminį tyrimą pradėję Šiaulių ir Telšių apskričių Kriminalinės policijos pareigūnai nustatė, su kuo pastaruoju metu bendravo čia gyvenantis vyras.

Spalio 17-ąją buvo kreiptasi į visuomenę, prašant suteikti informacijos apie besislapstančius įtariamuosius. Pareigūnai dėkoja gyventojams už pilietiškumą ir pagalbą suteikiant duomenų ir padedant surasti nelaime pasibaigusio įvykio galimus kaltininkus.

Ieškomus asmenis kriminalistai surado Telšių rajone. Neblaivūs vyras ir moteris buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę, jiems pareikšti įtarimai dėl nužudymo. Įtariamasis – vyras, anksčiau teistas už įvairaus pobūdžio, tarp jų ir smurtinius, nusikaltimus. Pirminiais duomenimis, nužudymas įvykdytas incidento, kilusio įtariamiesiems ir nužudytajam kartu girtaujant, metu.

Spalio 18-ąją ikiteisminiam tyrimui vadovaujanti Šiaulių apygardos prokuratūros Baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorė kreipėsi į teismą dėl griežčiausios kardomosios priemonės – suėmimo, skyrimo įtariamiesiems. Teismas nužudymu įtariamajam vyrui skyrė suėmimą 3 mėnesiams, o moteriai – 1 mėnesiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito