Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smurto banga artimoje aplinkoje – moterys prieš sugyventinius griebėsi peilių

Šventinę dieną Lietuvoje netrūko smurto apraiškų artimoje aplinkoje. Daugiausia tokių atvejų daugiau ar mažiau lydėjo alkoholis.
Policija
Policija / Alvydo Januševičiaus / 15min nuotr.

Žeimelio gimnazijos koridoriuje kelios merginos (anketiniai duomenys
tikslinami) sumušė nepilnametę, gim. 2002 m. Nukentėjusioji dėl sukelto fizinio skausmo į medikus nesikreipė, apie įvykį informuotas Šiaulių apskrities vaiko teisių apsaugos skyrius Pakruojo rajono savivaldybėje.

Šiauliuose, Gegužių gatvėje, nepažįstamas vyriškis, suduodamas kumščiu į veidą, sumušė neblaivų (2,19 prom.) vyrą, gim. 1975 m. Nukentėjusysis dėl nosies kaulo, skruostikaulio ir viršutinio žandikaulio lūžių po med. apžiūros Respublikinėje Šiaulių ligoninėje gydosi ambulatoriškai.

Vilniaus rajone, Mostiškių k., namuose, neblaivi (1,92 prom. alkoholio) moteris (g. 1947 m.) peiliu sužalojo sugyventinį (g. 1946 m.), kuris dėl krūtinės ląstos sienos žaizdos paguldytas į Vilniaus ligoninę. Įtariamoji uždaryta į areštinę.

Vasario 16 d. apie 20 val. Mažeikiuose, Žemaitijos g., namuose, konflikto metu, mergina (g. 1997 m.) peiliu sužalojo sugyventinį (g. 1990 m.), kuris dėl veido sumušimo ir dešinio kelio sąnario durtinės žaizdos paguldytas į Mažeikių ligoninę. Įtariamoji ieškoma.

Vasario 16 d. apie 19 val. Raseiniuose, Jaunimo g., namuose, neblaivi (2,78 prom. alkoholio) moteris (g. 1977 m.) peiliu sužalojo sugyventinį (g. 1973 m.), kuris dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldytas Kauno ligoninę. Įtariamoji uždaryta į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai