Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smurtu prieš dukrą įtariama panevėžietė – dar vieno tyrimo epicentre: galėjo smurtauti ir prieš svetimą vaiką

Praėjusią savaitę socialiniuose tinkluose pasirodė informacija apie tai, kad Panevėžyje gyvenanti moteris smurtauja prieš savo dukrą. Dar didesnis ažiotažas kilo po to, kai imta kalbėti, jog kartu su motina gyvena ir moteris, kuri buvo nuteista laisvės atėmimo bausme už itin makabrišką nužudymą, tačiau šiuo metu jau resocializuojasi – dirba ir gyvena laisvėje. Internautų įtarimai dėl smurto krito ir ant jos.
Smurtas artimoje aplinkoje
Smurtas artimoje aplinkoje (asociatyvi nuotr.) / 123RF.com nuotr.

Iš pradžių manyta, kad smurtą šeimoje mergaitė patiria būtent nuo šios, kartu su motina gyvenančios moters, tačiau pirmadienį 15min pavyko sužinoti, jog pareigūnai smurtu įtaria būtent pačią motiną.

Pareigūnai ir Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba dar penktadienio pavakarę nustatė, kur gyvena motina. Iš jos buvo paimta smurtą galimai patyrusi dukra, kuri apgyvendinta saugioje aplinkoje. Dėl įvykio pradėtas tyrimas.

Kaip skelbė policija, rugsėjo 15 d. apie 16 val. 43 min. gauta Panevėžio apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus informacija, kad Panevėžyje, nenustatytu laiku, nenustatytoje vietoje, moteris (gim. 1993 m.) sukėlė fizinį skausmą mažametei (gim. 2015 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Beje, 15min sužinojo, kad dėl tos pačios motinos vyksta ir dar vienas ikiteisminis tyrimas. Liepos mėnesį skelbta, kad ji namo kieme galimai smurtavo prieš kaimynų berniuką.

Platesnių komentarų apie abu ikiteisminius tyrimus kol kas neskelbiama, tačiau tiek vienu, tiek kitu atveju po padidinamuoju teisėsaugos stiklu atsidūrė pati motina, o ne jos draugė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas