Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinėje dingo keturiolikmetė. Policija prašė visuomenės pagalbos

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato pareigūnai ieškojo dingusios nepilnametės U. (gimusios 2010 m.). Liepos 25 d. policija papildomai informuoja, kad mergina rasta sveika ir gyva: „Dėkojame visiems už pagalbą ir prašome paieškos nebeviešinti.“
Akcija „Švarus vairuotojas“ Kaune
Akcija „Švarus vairuotojas“ Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šių metų liepos 15 d. apie 9 val. keturiolikmetė išėjo iš namų, Kalvarijų g., Vilniuje, ir iki šiol negrįžo, jos buvimo vieta nėra žinoma.

U. požymiai: apie 165 cm ūgio, stambaus kūno sudėjimo, ilgų rudų plaukų, kaip išėjo apsirengusi, nežinoma. Su savimi turėjo raudoną lagaminą. Galimai autobusu išvyko į Panevėžį ir gali būti Panevėžio mieste ar Panevėžio rajone.

Asmenis, mačiusius šią nepilnametę ar žinančius jos buvimo vietą, prašytume nedelsiant apie tai informuoti Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato 1-ojo veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Aleksandrą Ofoničevą, mob. +370 673 70089, el. p. aleksandr.ofonicev@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito