Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Subačiaus miestelyje – paslaptingas kriminalistų sujudimas

Pirmadienį per pietus Kupiškio rajono Subačiaus gyvenvietėje prasidėjo vietiniams neregėtas policijos sujudimas. Į Šermukšnių gatvę vienas po kito atskubėjo trys ar net keturi pareigūnų ekipažai, tarp jų – kriminalistinių tyrimų komanda. Policijos atstovai teigia, kad „jokio įvykio nebuvo“ ir smulkiau nieko nekomentuoja.
Įvykio vietoje Šermukšnių gatvėje
Įvykio vietoje Šermukšnių gatvėje / 15min skaitytojos nuotr.

„Policija susirinkusi ties girtuoklyste ir smurtavimu nuolat pasižyminčiais namais“, – 15min informavo viena įvykio liudininkė.

Intensyviausiai policija šiose Šermukšnių gatvės valdose darbavosi maždaug nuo 12 iki 13 valandos, tačiau ir vėliau čia liko budėti vienas pareigūnų ekipažas.

Ten netoliese gyvena buvusi policijos pareigūnė kartu su vyru. Pastaruoju metu jie laukėsi. O kas, jei nutiko kas nors baisaus?

Pas ką tiksliai lankėsi gausios policijos pajėgos, miestelio gyventoja nežino.

„Ten netoliese gyvena buvusi policijos pareigūnė kartu su vyru. Pastaruoju metu jie laukėsi vaikelio. O kas, jei ten nutiko kas nors baisaus?“, – tiek galbūt iš smalsumo, tiek iš pilietinės pareigos domėjosi 15min pašnekovė.

Nei Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, nei Policijos departamentas išsamesnės informacijos apie šį sujudimą Subačiuje visuomenei nesuteikė. Policijos atstovai 15min kartojo, kad ten „nėra jokio įvykio“, esą tik atliekami su kažkokiu tyrimu susiję procesiniai veiksmai: „Tokių nekomentuojame.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas