Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Suįžūlėjęs nusikaltėlis Kuršėnuose sumušė keturiolikmetį, bandė iš jo atimti telefoną, o vėliau vertė eiti į parduotuvę vogti degtinės

Šiaulių medikai gydo nuo suįžūlėjusio nusikaltėlio nukentėjusį keturiolikmetį. Vyras paauglį sumušė, bandė atimti telefoną, o vėliau vertė eiti į parduotuvę vogti degtinės.
Šiaulių policija
Šiaulių policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Šiaulių apskrities VPK, dar šeštadienį apie 16 val. Šiaulių r., Kuršėnuose, V.Kudirkos g., prie prekybos centro „IKI Cento“, nepažįstamas vyriškis reikalavo, kad keturiolikmetis atiduotų mobiliojo ryšio telefoną „Nokia“. Paauglys atsisakė skirtis su telefonu, todėl vyras alkūne trenkė jam į galvą, kumščiu smogė į veidą.

Paėmęs už rankos, nusikaltėlis paauglį nusitempė prie parduotuvės įėjimo durų ir reikalavo eiti į vidų ir pavogti degtinės butelį.

Nepilnametis užėjo į parduotuvę ir pardavėjai papasakojo, kas nutiko. Berniukas iš parduotuvės buvo išleistas per tarnybinį išėjimą.

Antradienį mokykloje dėl patirtų galvos sumušimų keturiolikmetis pasijuto blogai. Tik tada apie šeštadienio įvykį jis papasakojo mamai.

Nepilnametis gydomas ligoninėje, suįžūlėjusio nusikaltėlio ieško policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas