Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 08 /17:41

Sulaikyti girtą vairuotoją Panevėžio policijai padėjo ne tarnybos metu neblaivų asmenį pastebėjęs kriminalistas

Ketvirtadienio vakarą Panevėžio policijos pareigūnai išaiškino neblaivų vairuotoją. Jis sulaikytas po piliečio pranešimo.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Papildyta: 17.41 val.

15min pasiekė informacija, kad neblaivų vairuotoją pirmiausia pastebėjo ne tarnybos metu buvęs Panevėžio kriminalinės policijos pareigūnas. Jis iš paskos įtartino automobilio važiavo tol, kol ekipažas buvo sustabdytas ir vairuotojas sulaikytas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Sėdo girtas prie vairo

Ketvirtadienio vakarą, apie 20.30 val. Panevėžio policijos pareigūnams pranešta, kad Smėlynės gatvėje esančioje parduotuvėje triukšmavę trys akivaizdžiai neblaivūs asmenys sėdo į automobilį ir išvažiavo. Mieste prasidėjo neblaivaus vairuotojo paieškos.

Netrukus minėtas „Volkswagen Golf“ buvo pastebėtas S.Kerbedžio gatvėje. Policijos pareigūnų stabdomas vairuotojas įsuko į Panevėžio geležinkelio stoties aikštelę. Iš paskos jo atskubėjo net keli policijos ekipažai.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Policijos pareigūnai pastebėjo, kad automobilį vairavęs asmuo ropščiasi ant galinės sėdynės. Tiesa, tai padaryti jam nebuvo lengva ne tik dėl girtumo, bet ir todėl, jog gale sėdėjo dar vienas asmuo, o ant kitos sėdynės buvo sumontuota vaikiška kėdutė.

Netrukus į policijos komisariatą buvo išgabentas automobilyje buvęs, bet jo nevairavęs „Volkswagen Golf“ savininkas. Policijos pareigūnai į savo automobilį pasisodino prie vairo sėdėjusį panevėžietį.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Tačiau sulaikytas jaunuolis kategoršikai neigė vairavęs „Volkswagen Golf“ ir tvirtino, kad nežino, kur yra vairuotojas. Panevėžiečiui nustatytas 2,25 promilės vidutinis girtumas. Savo įvykių versiją jam teks paaiškinti teisme.

Automobilis išvežtas į aikštelę saugojimui. Prieš išvežant automobilį prie transporto priemonės sugrįžo iš policijos komisariato paleistas „Volkswagen Golf“ savininkas.

Jis pasiėmė iš automobilio salono išimtą degtinės butelį ir vakarą pratęsė su kita kompanija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento