Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sūnaus ir tėvo susirėmimas Radviliškyje: abu areštinėje, vienas joje gydosi kaukolės lūžį

Sekmadienio vakarą vieną radviliškiečių šeimą sudrebino nuožmaus buitinio smurto protrūkis. Vyresniajam konflikto dalyviui iškelta baudžiamoji byla dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo (sūnaus kaukolės lūžio), o tėvas pareigūnams skundėsi irgi buvęs sumuštas, tačiau į medikus pagalbos nesikreipė.
Kumštis
Kumštis / Wikimedia.org nuotr.

Kaip pirmadienį skelbia Šiaulių apskrities policija, vienas iš dviejų atskirų, bet akivaizdžiai susijusių ikiteisminių tyrimų pradėtas pagal Baudžiamojo kodekso 138-ąjį straipsnį „Nesunkus sveikatos sutrikdymas.“

Pirminiais šios bylos duomenimis, sausio 10 d. apie 20.03 val. Radviliškyje, Geležinkelio g., namuose, neblaivus (2,31 prom.) vyras, gimęs 1959 m., suduodamas kirvio pentimi į galvą, sumušė neblaivų (2,24 prom.) sūnų, gimusį 1982 m. Nukentėjusysis kaukolės skliauto lūžį ir galvos sumušimą gydosi ambulatoriškai. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Minėtas ambulatoriškai besigydantis nukentėjusysis po, atrodytų, ganėtinai rimtos traumos, nusiųstas sveikti ne į namus, o už grotų.

Mat jo atžvilgiu irgi pradėtas tyrimas BK 140-ojo straipsnio „Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas.“

Tyrėjai veidrodiniu principu fiksavo labai panašias aplinkybes: sausio 10 d. apie 19.50 val. Radviliškyje, Geležinkelio g., tuose pačiuose namuose, neblaivus (2,24 prom.) vyras, gimęs 1982 m., sumušė neblaivų (2,31 prom.) tėvą, gimusį 1959 m.

Nukentėjusysis į gydymo įstaigas nesikreipė. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento