Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 03

Šviesiu paros metu po Plungę lakiojo įtartinas „Mercedes“: pareigūnams teko blokuoti kelią

Antradienio vakarą Plungėje pareigūnams teko blokuoti vieną pagrindinių gatvių: įtarimų sukėlė keistai manevruojantis automobilis „Mercedes Benz“. Vairuotoją iš automobilio teko traukti jėga. Paaiškėjo, kad automobilyje – ir gerai žinomas veikėjas Plungėje, praeityje jau turėjęs reikalų su teisėsauga.

Kaip informavo Klaipėdos apskrities VPK pareigūnai, antradienį apie 18.24 val. Plungėje, J. Tumo-Vaižganto g., sustabdyto automobilio „Mercedes Benz“ vairuotojas, gimęs 1997 m., buvo akivaizdžiai neblaivus, tačiau pasitikrinti blaivumą atsisakė.

Asmuo sulaikytas.

Įvykį užfiksavo liudininkai. Vaizdo įraše matoma, kad automobilyje sėdėjusį asmenį tramdo policijos pareigūnai. „Mercedes Benz“ automobilis iš įvykio vietos buvo išgabentas specialios transporto priemonės į saugojimo aikštelę.

Vėliau pranešta, kad automobiliu tą pavakarę važinėjo du asmenys.

15min išsiaiškino, kad automobilyje buvo gerai žinomas plungiškis Vaidotas Čižauskas, žinomas pareigūnams. Redakciją laiškais su pranešimu apie įvykį aktyviai informavo vietos gyventojai, siuntę ir vaizdo įrašus.

Prisimintas ir kitas atvejis, nutikęs praėjusių metų sausį.

15min skaitytojo nuotr./2023-iaisiais pareigūnams įkliuvo didžiuliu greičiu po rajoną važinėjęs BMW ekipažas
15min skaitytojo nuotr./2023-iaisiais pareigūnams įkliuvo didžiuliu greičiu po rajoną važinėjęs BMW ekipažas

Žiniasklaidoje buvo išviešintas policijos pareigūnų darytas vaizdo įrašas, kaip po Plungę gaudomas BMW, lėkęs didesniu nei 200 km per valandą greičiu. Vairuotojas pareigūnams nepakluso, teko daužti automobilio langą. Automobilyje tada sėdėjo ir V.Čižauskas.

Trečiadienį 15min pasiekė ir kitas vaizdo įrašas, darytas antradienio popietę viename Plungės autoservise. Jame užfiksuotas agresyviai nusiteikęs vyras, puolantis darbininką. Teigiama, kad istorijos susijusios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas