Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tragedija Kėdainiuose: sukniubusio 48-erių vyro atgaivinti nepavyko

Kėdainių mieste – dar viena skaudi nelaimė. Moteris savo bute rado sukniubusį nuomininką. Ir nors pusamžį vyrą bandė gaivinti tiek ji, tiek atskubėjusios dvi greitosios medikų brigados, tačiau žmogaus gyvybės išgelbėti nepavyko. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Dimitrijaus Kuprijonovo nuotr.
Temos: 2 Kėdainiai Mirtis

Rado buto savininkė

Rugsėjo 19-osios rytą į savo butą, kuris yra išnuomotas, atėjusi moteris išvydo nuomininką sukniubusį. Moteris nedelsdama surinko Bendrojo pagalbos centro telefono numerį 112.

„Skambutis iš Josvainių gatvės buvo gautas 08 val. 27 min. Skambino moteris, kuri pranešė, kad rado virtuvėje susmukusį savo nuomininką.

Vyras nekvėpavo, bet greitosios medicinos pagalbos dispečerė moterį instruktavo, kaip jį paguldyti ir kaip daryti krūtinės paspaudimus iki medikų atvykimo“, – „Rinkos aikštę“ informavo Vilma Juozevičiūtė, Bendrojo pagalbos centro atstovė viešiesiems ryšiams.

Atgaivinti nepavyko

Tuo metu į įvykio vietą vienas po kito skubėjo net keli greitosios pagalbos medikų ekipažai. Į nelaimės vietą, jei tik yra laisvų brigadų, gaivinti žmogaus siunčiamos dvi komandos, mat siekiant išgebėti gyvybę labai praverčia daugiau patyrusių specialistų rankų.

Atvykę medikai perėmė gaivinimą iš moters. Deja, bei nei buto savininkės, nei greitosios medikų pastangos nebuvo vaisingos – vyro gyvybė užgeso.

„09 val. 34 min. buvo gautas antras skambutis iš įvykio vietoje esančios greitosios medicinos pagalbos tarnybos brigados apie 48-erių metų vyro mirtį. Pranešėjos teigimu, mirties priežastis neaiški, bet žinoma, kad vyras vartojo alkoholį. Pranešimas buvo perduotas policijai“, – paaiškino V. Juozevičiūtė.

Pradėjo tyrimą

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas „Rinkos aikštę“ informavo, kad dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pirminiais duomenimis, 1976 metais gimusio vyro kūnas yra be išorinių smurto žymių. Dėl šio įvykio Kėdainių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Žmogaus kūną ekspertizei išvežė laidojimo paslaugas teikiančios įmonės darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas