Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 08

„Tas šuo garsiai loja, bet nekanda“: kaimynų įspėjimo neklausiusi moteris krito nuo vyro kulkos

„Aš jai kelis kartus sakiau neit čia, kad bus blogai. Du kartus įspėjau. O ji: „Tas šuo tik garsiai loja, nekanda“. Štai trečias kartas ir buvo lemtingas“, – pasakojo šiurpios tragedijos Skuodo rajone, Vižančių kaime, liudininku tapęs kaimynas Vaidas. Sekmadienio popietę netoli sienos su Latvija esančiame kaime nušauta moteris, motiną gynęs sūnus sužeidė tėvą ir užrakino jį bute.

Ylakių seniūnijos, kurios teritorijoje ir yra Vižančiai, darbuotojos apie įvykį nenorėjo kalbėti, tačiau pridūrė, kad šeima esą buvusi tvarkinga. Tačiau apsilankius nelaimės vietoje, aiškėja, kad seniūnijos darbuotojos arba sąmoningai klaidino, arba nepažįsta savo teritorijos gyventojų.

Kaimynai ir kiti kaimo gyventojai apie Vacį Bubiną turi ką papasakot. Kaimynai pasakojo, kad antrame kaimo daugiabučio aukšte gyvenęs vyriškis ant medžio vis pasikabindavo tuščią plastiko butelį ir iš balkono vis į jį šaudydavo. „Kiek prašėm, kad nusikabintų, kad vaikai bijo...“, – pasakojo kaimynai.

Dar nelaimės išvakarėse Vižančių gyventojai girdėjo iš neblaivaus kaimyno prakeiksmus naujajam buvusios sugyventinės vyrui. Vietos gyventojai spėlioja, kad jis buvo parengęs planą iš anksto, kaip atsivilioti buvusią mylimąją į namus. Pretekstu tapo dukters gimtadienis.

„Dar apie mūsų kaimą išgirsit. Ir išgirsit ne kokias žinias“, – atsisveikinant su žurnalistais sakė liūdnojo daugiabučio gyventojas Vaidas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus