Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tragiška avarija Lenkijoje: susidūrė 20 transporto priemonių, keturi žmonės žuvo, dešimtys sužeisti

Penktadienio vakarą kelyje S7 Borkove prie Gdansko įvyko avarija. Susidūrė apie 20 transporto priemonių. Žuvo keturi žmonės, iš pradžių pranešta apie šešis sužeistus žmones. Šis skaičius išaugo iki 15. Apie tai pranešė Gazeta.pl.
Avarija Lenkijoje
Avarija Lenkijoje / Gdansko ugniagesių tarnybos nuotr.

Spalio 18-19 d. naktį iš spalio 18 d. į 19 d. atnaujintame S7 kelio ruože link Gdynės įvyko avarija. Įvykyje dalyvavo 21 transporto priemonė, kelios iš jų užsidegė.

Sulaikytas 37 metų sunkvežimio vairuotojas. – Iš pradžių buvo nustatyta, kad 37 metų sunkvežimio vairuotojas atsitrenkė į priekyje važiavusių transporto priemonių galą. Vyras buvo sulaikytas ir šiuo metu yra policijos areštinėje.

Policija ir prokuratūra aiškinasi detalesnes naktinės avarijos S7 kelyje netoli Gdansko aplinkybes. Šiuo tikslu pareigūnai naudojo specialią techniką. Tragiško eismo įvykio metu žuvo keturi žmonės ir keliolika buvo sužeisti.

Policija darbą pradėjo 23.15 val.: operacijoje dalyvavo policijos kriminalistikos technikai, tyrėjai ir policijos pareigūnai iš Gdansko vaivadijos policijos komisariato Kriminalistikos laboratorijos. Operacijos metu jie atliko įvykio vietos apžiūrą, užtikrino pėdsakus, kalbėjosi su liudininkais ir nustatė nukentėjusius asmenis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito