Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tramdydami kiaušiniais tarnybinį automobilį apmėčiusius chuliganus Vilniaus pareigūnai panaudojo visą turimą specialiųjų priemonių arsenalą – elektrošoką, dujas, kovinių imtynių veiksmus, antrankius

Vilniaus policijos pareigūnai antradienį prieš tris chuliganus, į policijos tarnybinį automobilį metusius kiaušinį, buvo priversti panaudoti visą turimą spec. priemonių arsenalą - dujas, elektrošoką, kovinių imtynių veiksmus, antrankius.
Elektrošokas
Elektrošokas / Telšių policijos nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, antradienį apie 16.17 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai gavo iškvietimą dėl bute kilusio konflikto. Privažiuodami prie Laisvės prospekto 93-io namo, patruliai pastebėjo, kad antro aukšto balkone buvęs vyras sviedė kiaušinį į tarnybinį automobilį ir juo pataikė į priekinį stiklą.

Priėjus prie buto, iš kurio balkono buvo mestas kiaušinis, durų buvo girdėti viduje garsiai grojanti muzika, o duris atidarė trys neblaivūs vyrai.

Paprašyti pateikti asmens dokumentus ir pasiaiškinti dėl incidento, vyrai ėmė pareigūnus įžeidinėti pačiais šlykščiausiais keiksmais. Vienas jų – P.Č. (gim. 1982 m.) – išėjęs į laiptinę, ėmė stumdytis ir pareigūnui bandė smogti kumščiu. Jis buvo sutramdytas panaudojus elektros impulsinį prietaisą „Taser X26“ ir surakintas antrankiais.

Draugo „gelbėti“ į laiptinę išpuolė  M.M. (gim. 1981 m.), bandęs smogti patruliui ir pargriauti jį, tačiau susilaukė ašarinių dujų, kovinių imtynių veiksmų ir antrankių.

Trečiasis vyriškis – A.K. (gim. 1977 m.) – taip pat elgėsi agresyviai ir trukdė sulaikyti draugus, todėl, panaudojus kovinių imtynių veiksmus, buvo pargriautas žemėn ir surakintas antrankiais.

Visi trys siautėtojai buvo pristatyti į policijos komisariatą, įvykis toliau tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito