Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trijulė iš Biržų rajono įtariama nepilnametės įtraukimu į prostituciją

Kriminalistai sučiupo tris Biržų rajono gyventojus, kurie įtariami įtraukę nepilnametę į prostituciją ir iš to padarę verslą, ketvirtadienį praneša Panevėžio apskrities policija.
Kriminalinė policija
Asociatyvi iliustracija / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Kaip 15min informuoja Panevėžio apskrities policija, du iš trijų įtariamųjų jau anksčiau buvo patekę į teisėsaugos nemalonę – G.V., gim. 1975 m. buvo teista Latvijoje dėl pelnymosi iš nepilnamečio asmens prostitucijos, V.P., gim. 1982 m., teistas dėl smurto artimoje aplinkoje ir dėl grasinimų susidorti. Trečiasis įtariamasis, Ž.B., gim. 1977 m., – neteistas.

Policija praneša, kad ant ši trijulė įtariama nepilnametės verbavimu panaudojant apgaulę, gabenimu, įtraukimu į prostituciją ir pelnymusi iš nepilnamečio asmens prostitucijos.

Antradienį Panevėžio miesto apylinkės teismas įtariamiesiems paskyrė kardomąsias priemones – suėmimus, vienam mėnesiui. Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja Panevėžio apygardos prokuratūra.

Panevėžio apskrities policijos pareigūnai, siekdami objektyviai ir išsamiai surinkti įrodymus ir nustatyti galimus kitus nukentėjusius asmenis, ragina gyventojus, nukentėjusius nuo sulaikytų asmenų, kreiptis į Panevėžio apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą Panevėžyje, Tulpių g. 60, tel. (8 45) 503 014.

Turint informacijos, bet vengiant viešumo, galima kreiptis anoniminiu tel. (8 45) 503 333.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito