Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tvorą nuvertęs vairuotojas spruko, o prisigėrė esą vėliau

Vieną rytą Jurbarke pastebėta, kad tikriausiai naktį būta eismo įvykio. Operatyvus policijos tyrimas padėjo atskleisti ir transporto priemonę, ir įtariamąjį kaltininką.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / „Jurbarko šviesos“ nuotr.

Spalio 6-osios rytą pastebėta, kad Jurbarke, Nemuno g., automobiliu išversta šaligatvį nuo važiuojamosios kelio dalies skiriantys atitvarai. O tai padaręs vairuotojas iš įvykio vietos paspruko.

Kaip „Jurbarko Šviesos“ redakcijai sakė Jurbarko r. policijos komisariatui vadovaujantis Mindaugas Rašimas, pareigūnai netruko surasti bėglį. Tai padaryti padėjo liudininkų pasakojimai, vaizdo stebėjimo kamerų medžiaga ir kitos priemonės.

„Asmuo buvo rastas po eismo įvykio, automobilis apgadintas. Rastas neblaivus, esą alkoholį vartojo jau po viso, kai grįžo po avarijos namo“, – sakė M.Rašimas.

Pareigūnas taip pat pabrėžė, kad avariją padariusio asmens aiškinimai, kad šis prisigėrė po avarijos – nepadės. Įstatymas aiškiai draudžia iki tol, kol policija nustatys eismo įvykio aplinkybes, vartoti svaigalus ar kvaišalus. Todėl baigiantis šiai istorijai bėglio baudų kraitis bus kur kas didesnis, nei būtų buvęs, jei jis iš avarijos vietos nebūtų pabėgęs ir esą vėliau vartojęs alkoholį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas