Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergėje jau antrą kartą degė mokyklos sandėliukas

Naktį iš pirmadienio į antradienį apie 3.40 val. Ukmergės mieste Dukstynos pagrindinės mokyklos teritorijoje pastebėtas degantis mokyklai priklausantis sandėliukas. Į įvykio vietą atskubėjęs Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ekipažas numalšino liepsnas.
Ugniagesys gelbėtojas
Ugniagesys gelbėtojas / PAGD nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos inspektoriai, apžiūrėję įvykio vietą, nustatė, kad sandėliuke nėra elektros instaliacijos, o  gaisro židinys – sandėliuko viduje. Sandėliuko durys buvo užkaltos. Todėl manoma, kad gaisras galėjęs kilti tik dėl įnešto ugnies šaltinio per skylę sienoje. Gaisro padaryta žala dar tikslinama.

Vilniaus apskrities VPK Ukmergės rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ypatingai pavojingu būdu.

Ukmergės Dukstynos pagrindinei mokyklai priklausantis sandėliukas šiemet dega jau antrą kartą. Kita sandėliuko pusė degė sausio 12 d. Gaisras kilo apie 2 val. nakties.  Pirmojo gaisro metu sudegė 72 kvadratiniai metrai asbestinės stogo dangos, dvejos medinės lauko durys, medinė pertvara, kiemsargių darbo įrankiai.

Gyventojus, žinančius apie gaisro aplinkybes ar atsitiktinai naktį prie Dukstynos pagrindinės mokyklos mačiusius įtartinus asmenis, policija prašo paskambinti į policiją Kriminalinės policijos skyriaus viršininkei Ingai Malinauskienei tel. (8 340) 60 417.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai