Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergiškei pasisekė: telefoninį sukčių su jos pinigais pasitiko pareigūnai

Ukmergės rajono policijos pareigūnai sulaikė sukčiavimu įtariamą asmenį, vieną iš telefoninių sukčiautojų grupės narių, kuris trečiadienį iš ukmergiškės išsireikalavo 500 eurų.
500 eurų kupiūros
500 eurų kupiūros / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Trečiadienį apie apie 13–14 val. 77-erių metų Ukmergės gyventojai į laidinį telefoną paskambino vyras. Jis prisistatė gydytoju ir pasakė, kad dukra pargriovė mergaitę ir ją sužalojo. Moteriai aiškino, kad dukrą gali pasodinti į kalėjimą, todėl ji privalanti mergaitės artimiesiems sumokėti pinigus.

„Skambinusysis, kaip ir įprastai, nuolat kalbėjo ir neleido moteriai net padėti telefono ragelio. Netrukus atvyko asmuo, kuriam sukčiumi patikėjusi ukmergiškė padavė 500 eurų“, – teigiama pranešime žiniasklaidai.

Policijos pareigūnai tuo metu jau turėjo informaciją apie galimą sukčiavimą, tad pasitiko su pinigais išeinantį vyrą. Šis susitikimas jam buvo netikėtas, tačiau pareigūnams jis nesipriešino ir leidosi būti sulaikomu.

Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo. Nusikaltimo vietoje sulaikytam asmeniui, 46-erių metų ukmergiškiui, pareikšti įtarimai. Ukmergės r. policijos komisariato pareigūnams šis asmuo žinomas, praeityje ne kartą teistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento