Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergiškis su turtinga kriminaline praeitimi pats aplankė policininkus

Ukmergėje prie parduotuvės žmogų sužalojęs vyras pats pasidavė po policijai. Penktadienio vakarą peiliu švaistęsis ukmergiškis – jau už grotų. Turtingą kriminalinę patirtį turintis 24-erių metų ukmergiškis, kuris keturias paras slapstėsi po kruvino išpuolio, pats atvyko į Ukmergės komisariatą.
Asociatyvinė iliustracija: vagystė, ilgapirštis
Asociatyvinė iliustracija: vagystė, ilgapirštis / „Shutterstock“ iliustracija

Penktadienio vakarą Ukmergėje dūręs į žmogų vyras, sausio 26 d. rytą pats atvyko į Ukmergės rajono policijos komisariatą.

Incidentas, kuomet buvo sužalotas žmogus, įvyko sausio 22 d. apie 20 val. 10 min. Ukmergėje, Stoties g., prie parduotuvės. Konflikto metu buvo sužalotas vyras (gimęs 1978 m.). Jis dėl dviejų durtinių-pjautinių žaizdų šone buvo paguldytas į ligoninę. 

24 metų vaikinas iš Ukmergės yra jau devynis kartus teistas.

Policija nustatė įtariamąjį – tai turtingą kriminalinę patirtį turintis 24-erių metų ukmergiškis. Vyras buvo ieškomas. Antradienio rytą jis pats atėjo į policijos įstaigą. Jis sulaikytas, o artimiausiu metu bus sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės – suėmimo jam skyrimo. Vyrui pareikštas įtarimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo, rašoma Vilniaus apskrities VPK atstovų trečiadienį paviešintame pranešime.

Taip pat 24-erių metų vyrui yra pareikštas įtarimas dėl vagystės. Jis įtariamas sausio 23 d. apie 20 val. 30 min. Vilniaus g., Ukmergėje, įvykdęs atvirą vagystę. 

Peiliu švaistęsis ukmergiškis yra devynis kartus teistas, šiuo metu Ukmergės rajono policijos komisariate jam yra atliekami keturi ikiteisminiai tyrimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento