Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainietis langus dauždavo kūju, vien Plungėje pagrobė „iPhone“ už 30 000 eurų

Sulaikytas „žaibiškomis“ vagystėmis įtariamas Ukrainos pilietis, penktadienį skelbia Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyris.

Su įkalčiais – mobiliojo ryšio telefonais „Apple iPhone“ – sulaikytas jaunas vyras iš Ukrainos. Jam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas 3 mėn.

Dar rugpjūčio 28 d. apie 3 val. Vilniuje, Laisvės pr., iš parduotuvės-sandėlio, kūju išdaužius langą, buvo pavogti mobiliojo ryšio telefonai ir planšetiniai kompiuteriai.

Rugsėjo 29 d. apie 3 val. buvo įsibrauta į parduotuvę, Ukmergės g., Vilniuje ‒ plaktuku išdaužius langą, buvo patekta į kitos parduotuvės vidų ir pavogta mobiliojo ryšio telefonai ir planšetiniai kompiuteriai.

Vilniaus VPK nuotr./Bylos įkalčiai
Vilniaus VPK nuotr./Bylos įkalčiai

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus tyrėjai, reaguodami į pasikartojančias tokio pobūdžio nusikalstamas veikas, nedelsdami ėmėsi visų būtinų veiksmų siekiant nustatyti nusikalstamą veiką įvykdžiusius asmenis.

Atlikus kompleksinius slaptus ikiteisminio tyrimo veiksmus, buvo nustatytas asmuo, įtariamas šiomis vagystėmis.

Spalio 26 d. apie 2 val. 40 min. įtariamasis buvo sulaikytas su įkalčiais iškart po to, kai kūju išdaužė langą ir įsibrovė į parduotuvę, Žaltakalnio g., Plungėje, ir pavogė 26 mobiliojo ryšio telefonus „Apple iPhone“, kurių bendra vertė siekia apie 30 000 eurų.

Paaiškėjo, kad sulaikytasis – trisdešimtmetis Ukrainos pilietis (gimęs 1991 m.). Įtariamajam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas 3 mėn.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito