Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Uteniškis Laimis skelbia: „Padėk surasti pavogtus daiktus ir laimėk skrydį į Romą!“

Į 15min.lt redakciją dažnai kreipiasi žmonės, kurie pametė, prarado savo daiktus ar tiesiog buvo apvogti. Daugelis ieškančių pagalbos už vertingą informaciją apie prarastus daiktus žada atsilyginti, tačiau tokio atlygio, kokį pasiūlė uteniškis Laimis, nesiūlė dar niekas.
Pavogtas traktoriukas-žoliapjovė ir priekaba
Pavogtas traktoriukas-žoliapjovė ir priekaba

„Sveiki, prašau 15min.lt skaitytojų pagalbos, už kurią mainais siūlau lėktuvo bilietus į Romą“, – rašo Laimis.

Paaiškėjo, kad uteniškis tokį atlygį siūlo už vertingą informaciją apie iš jo pavogtą traktoriuką-žoliapjovę ir priekabą.

„Birželio pirmosios naktį iš Utenos rajono, Užpalių gyvenvietės pavogta priekaba „Syland“ valst.nr. FT 771 su tentu ir traktoriukas-žoliapjovė „Husqvarna CTH 126“ su žolės surinkimo dėže. Po šio įvykio jau praėjo du mėnesiai, vagys toliau šiurpina Utenos rajono gyventojus, plėšdami vertingus daiktus, o kriminalinės policijos tyrėjai, kaip supratau, turi rimtesnių darbų.

Pavogtas traktoriukas-žoliapjovė ir priekaba
Pavogtas traktoriukas-žoliapjovė ir priekaba

Traktoriukas ir priekaba yra beveik nauji, neprarandu vilties susigrąžinti savo nuosavybę, todėl suradusiams aukščiau paminėtus daiktus ar suteikusiems konkrečią informaciją apie jų buvimo vietą, padovanosių kelionę. Esu įsitikinęs, kad dviejų mėnesių bėgyje kas nors yra gavęs pasiūlymų įsigytį šiuos apynaujus daiktus arba gal matė, kaip kaimynas netikėtai pradėjo šienauti žolę oranžiniu traktoriuku“, – pasakoja Laimis.

Tikrai pažadu, kad pamatysi Romą

Daiktus praradęs uteniškis žmones, ką nors žinančius apie traktoriuką ar priekabą, motyvuoja solidžiu atlygiu už informaciją.

„Skaitytojau, pagalvok, taip galėjo atsitikti ir tau. Jei turi vertingos informacijos apie iš manęs pavogtus daiktus, tikrai pažadu, kad pamatysi Romą. Su manim susisiekti galima telefonu 8 681 33071“, – skelbia Laimis.

Pavogtas traktoriukas-žoliapjovė ir priekaba
Pavogtas traktoriukas-žoliapjovė ir priekaba

15min.lt žurnalistams susisiekus su Laimiu paaiškėjo, kad nei traktoriukas, nei priekaba dar neatsirado. Vyras tvirtina, kad patyrė maždaug 3000 eurų nuostolį. Uteniškis atskleidė, kaip jam kilo mintis už informaciją, padėsiančią surasti daiktus, pasiūlyti skrydį į Italijos sostinę.

„Manau, kad taip įdomiau. Tai kaip žaidimas. Jei atlygis siūlomas pinigais, tai žmonės nelabai įsivaizduoja, ar jie gaus 50 eurų, ar 300 eurų. Dabar viskas labai aišku ir konkretu. Kelionė į Romą. Pažadu.

Prieš du mėnesius buvo kažkokių užuominų apie tai, kur gali būti mano daiktai, bet informacija nepasitvirtino. Tose apylinkėse siaučia vagys, grobia valtis, keturračius. Nukentėjau ir aš, todėl laukiu daugiau ką nors žinančių“, – sakė Laimis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito