Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 06 16 /12:17

Vagis sugundė ir televizorius, ir patalynė, ir žoliapjovė

Į negyvenamą butą Kudirkos Naumiestyje įsibrovusiems vagims parūpo ne tik televizorius ir dulkių siurblys, bet ir patalynė bei rankšluosčiai. Patalynė, taip pat – dviratis, dujų balionas su virykle ir net žvakidė sugundė ir vienoje sodyboje Varėnos rajone apsilankiusius vagišius. O Alytaus rajono gyventojas neteko žoliapjovės.
Vonios reikmenys
Vonios reikmenys / Fotolia nuotr.

Vilniuje gyvenanti 23-ejų mergina Marijampolės apskrities vyriausiajam policijos komisariatui pranešė, kad penktadienio vakarą nuvykusi į savo mamai priklausantį negyvenamą butą Kudirkos Naumiestyje (Šakių r.) pastebėjo, jog pro virtuvės langą buvo įsibrauta į vidų.

Nusikaltėliai išnešė dulkių siurblį, skystųjų kristalų televizorių, modemą, ne vieną patalynės komplektą ir rankšluostį.

Moters patirta turtinė žala dar tikslinama.

Kazlų Rūdos gyventojas penktadienio rytą pastebėjo, kad iš jam priklausančio gyvenamojo namo pavogtas nešiojamas kompiuteris ir skaitmeninė filmavimo kamera.

Be to, iš kieme stovinčio automobilio buvo pavogta piniginė su asmens dokumentais.

Ir namas, ir automobilis buvo neužrakinti. Vyras patyrė 3 tūkst. litų žalą.

Alytaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui Nemunaičio (Alytaus r.) gyventojas pranešė penktadienį vidurdienį pastebėjęs, kad iš sodybos kieme esančio ūkinio pastato pavogta benzininė žoliapjovė. Jis patyrė 500 litų žalą.  

O vienas vilnietis penktadienio rytą pastebėjo, kad vagys apsilankė Varėnos rajone esančioje sodyboje. Nežinomi asmenys pateko į vagonėlį ir pavogė dviratį, dujų balioną su virykle, sulankstomą kėdę, žvakidę, patalynę, įrankių.

Jo patirta žala siekia 2330 litų.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas