Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vairuotojo pažymėjimo neturintis jaunuolis Panevėžio rajone sukėlė avariją, nukentėjo pats nelaimės kaltininkas ir du keleiviai

Trys žmonės nukentėjo sekmadienį Panevėžio rajone nesuvaldytam automobiliui nuvažiavus į griovį ir apvirtus. Avariją sukėlė vairuotojo pažymėjimo neturintis jaunuolis.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Kaip informuoja Panevėžio apskrities VPK, sekmadienį apie 12.24 val. Pakruojo r. gyventojas N.Z. (gim. 1991 m.), neturėdamas teisės vairuoti vairavo automobilį „Citroen BX“, kelio Preidžiai-Maženiai-Raguva 6 km, posūkyje, jis nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio, trenkėsi į melioracijos griovį ir apvirto.

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilį vairavęs N.Z., kuriam ligoninėje nustatytas kaukolės lūžimas, gydomas Intensyviosios terapijos skyriuje.

Taip pat sužalotas septyniolikmetis keleivis, kuriam nustatyti stuburo kaklinės ir juosmeninės dalies lūžimai, gydomas Vaikų Intensyviosios terapijos skyriuje. Sužalotas ir kartu važiavęs keleivis R.B. (gim. 1989 m.), kuriam nustatytas galvos smegenų sutrenkimas, žaizda galvoje, gydomas Neurochirurginiame skyriuje.

Policija įtaria, kad visi automobiliu važiavę asmenys buvo neblaivūs.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad į šią avariją buvo iškviesti ugniagesiai gelbėtojai. Jiems atvykus, automobilis buvo griovyje apvirtęs ant stogo. Vienas nukentėjęs pilietis gulėjo griovyje, kitas automobilyje. Abu nukentėję piliečiai perduoti greitosios pagalbos medikams ir išvežti į ligoninę.

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito