Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 13 /15:32

Įnirtingai ieškomas druskininkietis Tadas: jo „Hondos“ pasižvalgyta net Nemuno dugne

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas paskelbė, kad ketvirtadienio rytą ugniagesiams teko skubiai reaguoti į pareigūnų prašymą ieškoti galimai nuskendusio automobilio.
Ieškomas Tadas Vyšniauskas
Ieškomas Tadas Vyšniauskas / BNS ir Alytaus VPK nuotr.

Sausio 12 dieną, 9.07 val. Varėnos rajone, Merkinės miestelyje, policijos pareigūnų prašymu Nemuno upėje atlikta galimai nuskendusio automobilio paieška.

Nurodytoje vietoje vykdyta žvalgyba iš valties, naudotas sonaras.

15min susisiekus su Alytaus apskrities VPK atstove Kristina Janulevičiene, buvo paaiškinta, jog Varėnos rajone vykdoma dingusio vyro paieška. Tą rytą buvo ieškota ir jo transporto priemonės.

Ugniagesiai reagavo į Druskininkų pareigūnų prašymą dėl pagalbos ir ieško dingusio asmens. Kol kas policija buvo nusprendusi imtis visų paieškos (techninių priemonių pasitelkimo, mobiliojo ryšio paieškos vieta) priemonių, todėl asmens duomenų neskelbė.

Pasak pareigūnų, buvo priimtas sprendimas žvalgyti Nemuno upę – maždaug toje vietoje ryšys užfiksuotas paskutinį kartą. Vis dėlto čia paieškos buvo bevaisės.

Kiek žinoma, asmuo neįgalus, sunkiai vaikščiojantis ir dažniausiai iš savo namų vykdavo automobiliu.

Pranešimą apie tai, kad policija ieško dingusio vyro, penktadienį popiet paviešino ir Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai.

Alytaus VPK nuotr./Tadas Vyšniauskas
Alytaus VPK nuotr./Tadas Vyšniauskas

Sausio 7 d. apie 18 val. iš namų, esančių Druskininkuose, Merkinės g. išėjo ir iki šiol negrįžo Tadas Vyšniauskas, rašoma pranešime. 34 metų vyras yra 180 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, šviesių kaštoninių plaukų, su trumpoka barzda ir ūsais.

Vyras vairuoja automobilį „Honda Civic“.

T.Vyšniauskas yra žalių akių, ant kairės rankos turi dvi tatuiruotes, vaikšto su ramentu.

Jis tikriausiai vilkėjo tamsiai pilkos spalvos ilga žiemine striuke, juodomis sportinėmis kelnėmis, avėjo juodos spalvos žieminius batus. Dažnai jis nešioja pilkos spalvos skrybėlę su juoda juostele.

Paskelbus asmens paieška, taip pat vykdoma ir automobilio paieška. Pareigūnai apklausė liudytojus, vykdė paiešką Druskininkų sav. miško masyvuose, kartu su PGT atstovais organizuota paieška Nemuno upėje prie Merkinės piliakalnio.

Asmenis, žinančius apie vyro buvimo vietą ar jį mačiusius, prašome skubiai informuoti Druskininkų PK Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Artūrą Glavinską telefonu +370 700 65535 arba skubios pagalbos tarnybų telefonu – 112.

Vyro paieška tęsiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas