Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 06 /17:29

„Akropolyje“ metalinė konstrukcija užspaudė mergaitę

Vilniaus „Akropolio“ parduotuvėje metalinė siena užgriuvo ir prispaudė mergaitę. Kaip BNS teigė Vilniaus policijos policijos atstovė Julija Samorokovskaja, pranešimas buvo gautas apie 13 valandą, kad 11–12 metų amžiaus mergaitė buvo prispausta „Sportland“ parduotuvėje.
Temos iliustracija
Asociatyvi iliustracija: Vilniuje „Akropolio“ parduotuvėje antradienį ant mergaitės užgriuvo ir ją prispaudė „metalinė siena“. / 15min archyvo nuotraukų koliažas

Antradienį Vilniuje, vienoje iš didelio prekybos centro parduotuvių, sužalota mažametė. Teigiama, kad vaiką prispaudė griuvusi metalinė konstrukcija.

Pranešimas apie šį įvykį gautas pirmadienį 12.45 val.

Teigiama, kad ant mergaitės, kuriai yra apie vienuolika ar dvylika metų, prekybos centre „Akropolis“ esančioje „Sportland“ parduotuvėje nuvirto ir prispaudė metalinė siena, skelbia portalas delfi.lt. Kitais duomenimis, ant vaiko užkrito lentyna.

Mergaitė išvežta apžiūrai į ligoninę, o pareigūnai pradėjo rinkti medžiagą bylai dėl galimo sveikatos sutrikdymo.

Pirminiais duomenimis, nukentėjusioji sužalota, jai prireikė medikų pagalbos. O policininkai ir prekybininkai jau ėmėsi šios nelaimės aplinkybių tyrimo.

„Mergaitė buvo išvežta apžiūrai į ligoninę, o pareigūnai pradėjo rinkti medžiagą dėl sveikatos sutrikdymo“, – situaciją BNS komentavo policijos atstovė J.Samorokovskaja.

Komentarą pateikti pasirūpino ir „Sportland“ vadovas Juras Vėželis.

Svajūno Stroino nuotr./Juras Vėželis, „Sportland LT“ vadovas
Svajūno Stroino nuotr./Juras Vėželis, „Sportland LT“ vadovas

Šiandienos popietę Vilniaus „Akropolyje“ esančioje „Sportland“ parduotuvėje atsikabinusios nuo sienos nugriuvo dalis avalynės lentynų. Įvykio metu nukentėjo nepilnametė klientė, tad į įvykio vietą nedelsiant buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba, atvyko ir policijos pareigūnai.

„Dėkojame medikams už operatyvią reakciją – atvykę medikai pirmąją pagalbą suteikė vietoje. Mergaitė tolesnei apžiūrai buvo išvežta į ligoninę, kartu su ja išvyko įvykio metu parduotuvėje buvę brolis ir mama“, – rašoma J.Vėželio komentare.

Prekybininkai nuoširdžiai atsiprašo nukentėjusios mergaitės ir jos artimųjų dėl šio įvykio, taip pat kitų parduotuvės lankytojų dėl patirtų nemalonių emocijų.

„Iš karto po įvykio parduotuvė buvo uždaryta. Šiuo metu aiškinamės įvykio aplinkybes bei priežastis – tai pirmasis toks įvykis per daugybę veiklos metų, į jį žiurime labai rimtai. Sieksime užtikrinti, kad jokie panašūs įvykiai nepasikartotų ir klientams visose „Sportland“ parduotuvėse būtų užtikrinta saugi apsipirkimo patirtis“, - teigiama komentare.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas