Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniaus apskrityje – 14 ryto avarijų: „linksmiausiai“ nutiko autobuso keleiviams Pabradėje

Pirmadienio rytą vairuotojai sostinėje ir Vilniaus apskrities rajonuose, galima sakyti, atsižvelgė į išskirtinai sudėtingas eismo sąlygas – avarijų, kurių metu būtų sužaloti žmonės, nefiksuota. Vis dėl 14 rimtesnių eismo incidentų policija fiksavo. Dramatiškiausiai, bet tuo pačiu geriausiai susiklostė incidentas Pabradėje, kur darbuotojus į rytinę pamainą vežęs autobusas pavojingai pakibo ant šlaito ir dar užtvėrė kelią kitiems.
Į medį įsirėžė Lenkijos turistus vežęs autobusas
Asociatyvi iliustracija: slidūs keliai, autobuso avarija / Alytaus apskr. VPK nuotr.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje 15min sužinojo, kad nuo vidurnakčio iki maždaug 8 val. ryto buvo fiksuota iš viso 14 eismo įvykių. Tai pranešimai apie susidūrusius, nuo kelio nuslydusius ar „užsiskersavusius“ bei eismą kitiems užtvėrusius automobilius.

Žmonės šių incidentų metu nesužaloti, tik apgadintos transporto priemonės, kai kur – gatvių infrastruktūros konstrukcijos. Bene labiausiai išskirtinė avarija labai anksti, 5.58 val., fiksuota Švenčionių rajone.

Arnionių gatvėje slydo nuo Molėtų pusės į Pabradę atvykęs autobusas „Setra“, vežęs darbuotojų kolektyvą į vieną Pabradės gamybinę įmonę.
Keleivinė transporto ne tik užtvėrė visą važiuojamąją dalį kitiems automobiliams, bet ir pavojingai pakibo virš pakelės griovio.

Vis dėlto ir būriui keleivių, ir vairuotojui pavyko saugiai išlipti, jie nesužeisti. Tuo metu patį autobusą išgelbėjo ir eismo Arnionių gatvėje padėjo atnaujinti vietos priešgaisrinių gelbėjimo pajėgų ekipažas. „Setra“ neapgadintas, kelio ženklams ar kitam trečiųjų šalių turtui žala nepadaryta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas