Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus gatvėse policija tikrins vairuotojų blaivumą dieną ir naktį

Artėjantį savaitgalį sostinės policijos pareigūnai neleis atsikvėpti taurelės megėjams – Vilniuje ir jo apylinkėse bus tikrinamas vairuotojų blaivumas.
Naktinis reidas
Naktinis reidas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kaip praneša policija, rugpjūčio 19-21 dienomis, savaitgalį, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnai pasirinktose sostinės vietose ir pasirinktame Vilniaus apskrities rajone tikrins vairuotojų blaivumą, ar nevairuoja apsvaigę nuo narkotinių ir kitų psichiką veikiančių medžiagų.

Didesnis pareigūnų dėmesys bus sutelktas į kelius, vedančius į žmonių pamėgtas pasilinksminimo vietas, paplūdimius, pobūvių, masinių renginių vietas. Taip pat didesnio dėmesio sulauks jauni, ypatingai daug keleivių vežantys vairuotojai.

Praėjusią savaitę, rugpjūčio 8-14 d., Kelių patrulių rinktinės pareigūnai išaiškino 32 atvejus, kai automobilius vairavo neblaivūs vairuotojai, savaitgalį – 18.

Policijos pareigūnai prašo vairuotojų būti atsakingais ir nevairuoti transporto priemonių esant neblaiviems ar apsvaigusiems nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas