Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniuje – kanapių garažas: 3 kg, kurių „gatvės kaina“ siekia 60 tūkst. eurų

Viename Žirmūnų rajono garažų muitinės kriminalistai surado sandėliuojamas kanapes – apie 3 kg, kurių „gatvės kaina“ – maždaug 60 tūkst. eurų. Sulaikytas vilnietis, įtariamas didelio kiekio narkotikų turėjimu su tikslu juos platinti.

Kvaišalų sandėlis buvo aptiktas birželio 9 d. vakare, kai Muitinės kriminalinės tarnybos (MKT) pareigūnai patikrino vienas iš sostinės Žirmūnų rajono garažų. Čia aptikta apie 3 kg kanapių, supakuotų įvairiuose stikliniuose induose, taip pat sulaikytas vilnietis, kuris įtariamas didelio kiekio narkotikų turėjimu su tikslu juos platinti.

Turėdami informacijos, apie galimai sandėliuojamus kvaišalus, MKT pareigūnai praėjusio penktadienio vakarą patikrino vieną iš Vilniaus Žirmūnų rajono garažų. Įtarimai pasitvirtino – garaže kratos metu išties aptiktas didelis kvaišalų kiekis – apie 3 kg kanapių.

Narkotikai buvo išslapstyti įvairiose garažo vietose ir supakuoti į cilindro formos stiklinius indus.

Įvykio vietoje sulaikytas vilnietis, įtariamas narkotikų laikymu su tikslu juos platinti. Sulaikytojo automobilyje ir namuose kratų metu pareigūnai taip pat aptiko kanapių. Po apklausos vyriškis buvo paleistas, jam skirta kardomoji priemonė – intensyvi priežiūra (apykojė).

MKT Vilniaus skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis. Pažeidėjui gresia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dešimties metų. Tyrimui vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūros prokurorai.

Sulaikytų narkotikų vertė „gatvės kainomis“ galėtų siekti apie 60 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas