Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 16 /15:04

Vilniuje naktį degė „Chrysler Voyager“, apdegė ir šalia stovėjęs automobilis

Sostinės senamiesčio prieigose – naktinis gaisras. Policija įvykį tiria kaip tyčinį padegimą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min skaitytojo nuotr.

Pirminis pranešimas apie karštą įvykį praėjusią naktį gautas 02.01 val.
Kaip užfiksuota Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) suvestinėje, Pakraščio g. (Rasų sen.) degė transporto priemonė.

Atvykus gelbėtojams, degė automobilio „Chrysler Voyager“ variklio skyrius. Išdegė variklio skyrius, aprūko visas automobilis. Be to, apdegė šalia stovinčio automobilio „Volvo S70“ galinis žibintas ir bamperis.

15min skaitytojo nuotr./Įvykio vietoje
15min skaitytojo nuotr./Įvykio vietoje

Duomenų, kad šis gaisras galėtų būti vertinamas ir tiriamas kaip padegimas, itin operatyviai parengtoje suvestinėje PAGD dar nepaskelbė. Tuo metu Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje 15min sužinojo, kad dėl šio įvykio jau yra iškelta baudžiamoji byla.

Ikiteisminio tyrimo veiksmų imtasi dar naktį, apie 4 val., kai karščiausios informacijos pareigūnai sulaukė tiek iš ugniagesių, tiek iš nukentėjusio vyro.

Vilnietis policijai pareiškė, kad dėl 2004 m. gamybos automobilio „Chrysler“ suniokojimo jis patyrė mažiausiai 3000 eurų turtinę žalą.

Baudžiamojo kodekso 87-ojo straipsnio „Turto sunaikinimas ar sugadinimas“ 2 dalis skelbia, kad tas, kas sunaikino ar sugadino svetimą turtą visuotinai pavojingu būdu arba išardydamas ar sugadindamas įrenginį ar agregatą, jeigu dėl to galėjo nukentėti žmonės, arba sunaikino ar sugadino didelės vertės svetimą turtą ar itin reikšmingas mokslo, istorijos, kultūros vertybes, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito