Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniuje prie Spaudos rūmų – dar viena avarija, šįkart sužalotos dvi moterys

Sekmadienio popietę sankryžos sostinės Laisvės prospekte nepasidalijo „Renault Megane“ ir „Audi A3“ vairuotojai, į ligoninę išvežtos dvi nukentėjusiosios.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Transporto mazgas, kuriame, eismo saugumui ir kokybei padidinti, prieš kelerius metus buvo įrengta estakada, pastaruoju metu tapo itin avaringas.

Sekmadienio popietę T.Narbuto gatvės ir Laisvės bei Pilaitės prospektų sankryžą vėl sudrebino eismo įvykis. Pastaruoju metu čia bei netoliese buvo įvykę ir daugiau avarijų (žr. susijusius straipsnius).

Šįkart mašinos susidūrė, kai „Renault Megane“ judėjo T.Narbuto gatve ir ketino važiuoti tiesiai Pilaitės prospekto link, kirsdamas Laisvės prospektą. Savo ruožtu Laisvės prospektu, nuo Spaudos rūmų Lazdynų mikrorajono link, važiavo „Audi A3“.

Patyręs, maždaug 60 metų „Renault“ vairuotojas užtikrintai teigė, kad per sankryžą važiavo degant žaliam šviesoforo signalui. Su sutuoktine keliavęs vyriškis mano, kad jauna, apie 20 metų „Audi“ vairuotoja galbūt buvo apakinta saulės, todėl nepastebėjo raudono šviesoforo.

„Audi“, ko gero, net nestabdė, o „Renault“ sustoti nespėjo ir rėžėsi į merginos automobilio kairį, būtent vairuotojos, šoną.

Tuo tarpu vyriškio automobilis nuo smūgio apsisuko ir dar trenkėsi į metalinį stulpą.

Per avariją nukentėjusias „Audi“ vairuotoją ir „Renault“ keleivę (vairuotojo sutuoktinę) į ligoninę skubiai išvežė greitosios pagalbos ekipažai. Specialiuoju transportu iš avarijos vietos teko išgabenti ir abu sudaužytus automobilius.

Eismo nelaimės aplinkybių tyrimą tęsia sostinės kelių policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas