Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 05 /10:30

Vilniuje ugniagesiai iš po troleibuso rato išvadavo moterį: keleiviai išgirdo klyksmą

Trečiadienio vakarą Vilniuje per incidentą nukentėjo moteris. Ji buvo prispausta troleibuso. Moterį išvadavo ir medikams perdavė ugniagesiai.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Stop kadras
VIDEO: Vilniuje troleibusas prispaudė moterį

Prispaudė ratas

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente 15min sužinojo daugiau šio įvykio aplinkybių. Kaip teigė departamento atstovė Edita Zdanevičienė, iš pranešimas apie įvykį buvo gautas 23.02 val.

Tiesa, pirminis pranešimas nebuvo tikslus, o tikrosios įvykio aplinkybės paaiškėjo tik gelbėtojams atvykus į vietą.

Troleibuso priekinis ratas buvo prispaudęs moterį

„Ugniagesiai gavo pranešimą, kad Vilniaus ir Lelevelio gatvių sankryžoje autobusas partrenkė merginą. Atvykus ugniagesiams paaiškėjo, kad troleibuso priekinis ratas buvo prispaudęs moterį.

Ugniagesiai panaudojo pneumatines pagalves, kėliklius, laiptus ir moteris buvo išlaisvinta bei perduota medikams. Dirbo du ugniagesių ekipažai“, – sakė PAGD atstovė Edita Zdanevičienė.

Išgirdo smūgį

Vilniaus AVPK atstovė Julija Samorokovskaja nurodė, kad apie įvykį pareigūnams pranešė troleibuso keleivė. Moteris nurodė, kad įlipus į troleibusą ir pradėjus važiuoji ji išgirdo merginos klyksmą.

Troleibusui sustojus ji išlipo iš transporto priemonės ir po troleibusu pamatė merginą, kuri buvo sąmoninga, bet sunkios būklės.

Atvykę pareigūnai taip pat pabendravo ir su troleibuso vairuotoja. Pastaroji nurodė, kad vos pradėjus važiuoti ji išgirdo trenksmą ir nedelsiant sustojo.

Vėl pradėjus važiuoti staiga į gatvę išbėgo mergina

„1958-aisiais metais gimusi troleibuso vairuotoja paaiškino, kad apie 23 val. išvažiavus iš Kudirkos stotelės link Žirmūnų žiedo ji sustojo prie pėsčiųjų perėjos ir praleido pėsčiuosius. Vėl pradėjus važiuoti staiga į gatvę išbėgo mergina. Vairuotoja pradėjo stabdyti. Išgirdusi smūgį ji sustojo. Išlipusi iš troleibuso pamatė, kad mergina yra po troleibusu.

Nukentėjusioji buvo sąmoninga, skundėsi rankos ir kojos skausmais, negalėjo pajudėti. Atvykę medikai 1994-aisiais metais gimusiai moteriai suleido vaistų ir su ugniagesių pagalba ji buvo ištraukta“, – sakė Julija Samorokovskaja.

Kaip nurodė policijos atstovė, troleibuso vairuotoja buvo blaivi. Nukentėjusios moters blaivumas paaiškės ligoninėje, nes dėl sunkios būklės įvykio vietoje to padaryti nebuvo galima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?