Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyras iš Mažeikių krėslą lėktuve į Airiją pats iškeitė į Kauno areštinės suolą

Kauno oro uoste pasieniečiai sulaikė į Airiją ketinusį skristi ir chuliganiškai besielgusį neblaivų mažeikiškį. Jis necenzūriniais žodžiais keikė dokumentų patikros laukusius kitus keleivius, jiems grasino, buvo agresyvus.
Keleivinis skrydis
Asociatyvi iliustracija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pasieniečiai sulaikė incidentą Kauno oro uoste sukėlusį mažeikiškį, ketvirtadienį skelbia Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Antradienį Kauno oro uoste dirbę pasieniečiai gavo pranešimą apie incidentą išvykimo salėje. Tarp į Dubliną ketinusių skristi keleivių buvo, įtariama, neblaivus ir chuliganiškai besielgęs vyras. 32-ejų Mažeikių gyventojas necenzūriniais žodžiais keikė kitus keleivius, jiems grasino, kabinėjosi prie aplinkinių, triukšmavo, pažeidinėjo viešąją tvarką.

Net ir sulaikytas pasieniečių, vyras toliau bendravo pakeltu tonu, elgėsi agresyviai.

Pasieniečiams atskubėjus į incidento vietą sunkiai aplinkoje besiorientavęs vyras nevykdė VSAT pareigūnų reikalavimų ir ignoravo paliepimus nusiraminti. Dėl to pasieniečiai agresyvų keleivį sulaikė.

Mažeikiškis buvo atvesdintas į VSAT tarnybines patalpas ir vietoje skrydžio į Airijos sostinę Dubliną uždarytas į laikino sulaikymo kamerą. Čia jis reiškė savo nepasitenkinimą, garsiai šūkavo, su pasieniečiais bendravo pakeltu tonu bei elgėsi agresyviai.

Atlikus formalumus sulaikytąjį pasieniečiai perdavė į oro uostą atvykusiems policijos pareigūnams, kurie tirs šį incidentą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento