Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žmoną padegęs Lazdynų ligoninės gydytojas paleistas iš areštinės ir dirba: moteris gydoma

Vilniaus apskrities VPK kovo 12 d. naktį, apie 3 val., sulaukė moters skambučio, kuri pranešė apie namuose įvykusį smurto atvejį. Pasak pranešėjos, Vilniuje, Saulėtekio alėjoje, namuose ją padegė jos vyras. Atvykus policijai paaiškėjo, kad įtariamasis – Respublikinės Vilniaus universitetinės ligoninės gydytojas anesteziologas-reanimatologas.
Perpildytas Lazdynų ligoninės priimamasis
Asociatyvi nuotr. / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kaip praneša lrt.lt, išpuoliu prieš žmoną įtariamas vyras iki šiol darbuojasi toje pačioje ligoninėje.

Tuoj gavę iškvietimą pareigūnai lemtingąją naktį atskubėję į įvykio vietą rado moterį apdegusiu veidu. Atvykę medikai skubiai išgabeno nukentėjusiąją į Lazdynų ligoninę.

Pasak lrt.lt šaltinių, mediko žmona iki šiol gydoma ligoninės intensyvios terapijos ir reanimacijos skyriuje, o ją sužalojęs vyras dirba toje pačioje ligoninėje.

Po įvykio vyrui buvo nustatytas lengvas girtumas, pareigūnai įtariamąjį išgabeno į areštinę, tačiau sulaikytas buvo neilgai.

Lrt.lt, Vilniaus Respublikinės Universitetinės ligoninės Dokumentų valdymo ir komunikacijos skyriaus vyr.specialistė Asta Bagdonavičienė pakomentavo esamą situaciją:

„Respublikinė Vilniaus universitetinė ligoninė nėra gavusi jokių oficialių duomenų, kurie leistų objektyviai vertinti Jūsų užklausoje minimą situaciją, todėl būtume linkę susilaikyti nuo šio atvejo komentavimo“, – lrt.lt atsakė A.Bagdonavičienė.

Kaip portalui 15min patvirtino Vilniaus apskrities VPK atstovė Julija Samorokovskaja, įvykis policijoje yra registruotas ir yra atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Tačiau, kadangi moteris vis dar guli ligoninėje ir jos būklė galimai blogėja, veika gali būti perkvalifikuota.

Prokuroras Gytis Normantas lrt.lt paminėjo, kad teismas gydytojui suėmimo neskyrė, tačiau skyrė kitas kardomąsias priemones. Prokuroras taip pat paminėjo, kad apie moters sunkią būklę žinoma ir tikimasi tik geriausio.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, kurį atlieka Vilniaus apygardos prokuratūros 1-asis baudžiamojo persekiojimo skyrius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito