Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2018 11 28

Artėjančią naktį kandžios 12 laipsnių šaltis

Vis labiau artėjant kalendorinei žiemos pradžiai, orai šalyje taip pat vis labiau vėsta – naktį kai kur atšals iki 12 laipsnių. Tiesa, pasak sinoptikų, naktį pasirodysianti žvarba labai ilgai neužsibus ir savaitgalį orai pamažu ims švelnėti, o teigiama temperatūra grįš kitą savaitę.
Vilniuje - pirmasis sniegas
Sniegas / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Kaip LRT Televizijai sako meteorologė Ieva Malūnavičiūtė, artėjančią naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį plūstels žiemiškas šaltis – vietomis atvės iki 12 laipsnių šalčio. Penktadienio ir šeštadienio naktimis temperatūra gali siekti 6–11, sekmadienio naktį – 4–9, o dienomis bus nuo 0 iki 5 laipsnių šalčio.

Pasak sinoptikės, artimiausiomis savaitės dienomis vyraus sausi orai, tad greičiausiai pirmąją žiemos dieną pasitiksime be sniego.

Tiesa, kitos savaitės pradžioje situacija keisis – galima sulaukti tiek šlapių snaigių, tiek sniego, o vėliau gali pasirodyti ir lietus. Temperatūra taip pat keisis – oras vėl atšils – pirmadienį bus apie 0 laipsnių, o savaitės viduryje prognozuojama, kad oras atšils dar daugiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas