Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 25

Kelininkai vairuotojus ragina dar neatsipalaiduoti

Pirmadienio rytą pietinėje šalies dalyje, Tauragės ir Vilniaus apskrityse bei Šilutės ir Raseinių rajonuose pustė pažeme, čia magistralinių ir krašto kelių dangos buvo sausos, kai kur yra susidariusių sniego liežuvių. Kelininkai vairuotojus ragina neatsipalaiduoti prie vairo, kad pavojingos situacijos būtų įvertintos laiku.
Kelininkai barsto gatves.
Kelininkai barsto gatves. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Likusioje šalies teritorijoje magistralinių ir krašto kelių dangos daugiausia sausos, vietomis drėgnos.

Kaip skelbiama tinklalapyje eismoinfo.lt, Trakų ir Šalčininkų rajonuose yra apsunkinto išvažiuojamumo lengvajam transportui rajoninių kelių, atitinkamai 10 ir 5 procentai rajoninių kelių. Likusiuose Lietuvos rajonuose rajoninių kelių dangos padengtos prispausto sniego sluoksniu, slidžios.

Didžiojoje šalies dalyje dirbo kelių priežiūros mechanizmai, ankstų rytą daugiausia buvo valomos magistralinių ir krašto kelių dangos, jos vietomis barstytos. Rajoniniai keliai valyti Alytaus ir Vilniaus apskrityse.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną bus debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Pirmoje dienos pusėje kai kur truputį pustys. Vėjas rytinių ir pietrytinių krypčių, nuo 5 iki 10 m/s. Aukščiausia temperatūra – nuo 0 iki 4 laipsnių šilumos.

Apsemtame krašto kelio Nr. 206 Šilutė–Rusnė ruože, kurio ilgis 397 metrai (nuo 6,317 iki 6,714 km), vandens lygis nuslūgo ir jo gylis yra 12 cm. Eismas leidžiamas.

Išsamiau apie šios ir artimiausių dienų prognozę skaitykite orų svetainėje orai.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas