Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 20

Kokie orai mūsų laukia savaitgalį?

Vis ilgiau ir tingiau rytai atmerkia akis, o debesys tam nei kiek nepadeda. Artėjant savaitgaliui, danguje ryškių pasikeitimų nebus. Toliau tai mažiau, tai gausiau rinksis debesys, vietomis palynos. Antroji savaitgalio pusė bus truputį žvalesnė, iš po retėjančių debesų nedrąsiai šyptels saulė.
Orai
Orai / Tomo Permino/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Orų prognozė

Šiandien šalyje daug kur sausi, tačiau vis debesuoti orai. Nuobodžiaudamas pūs pietvakarių krypties vėjas. Kaune naktį ir ryte dangaus žydrynę slėps debesys, dienos metu niekas nepasikeis,  temperatūra svyruos apie 6–9  laipsnius. 

Vilniuje visą parą situacija nebus išskirtinė – debesys ir truputis lietaus. Temperatūra svyruos apie 6–9 laipsnius.

Pajūryje naktį ir ryte sušils iki 8–10 laipsnių, šiek tiek debesuota, palis. Dienos metu temperatūra nusistovės ties 9 laipsnių riba, lietaus tikimybė išliks. 

Penktadienį danguje bus matomas sujudimas. Debesų karalystė po truputį skils, savo kasas vietomis nedrąsiai ties saulė, o retkarčiais iškris negausus lietus.  Vienu žodžiu – maišatis.  Debesų  kelionės gidas bus vakarų krypties vėjas. Kaune naktį  ir ryte negausiai debesuota, dieną truputį palis, sušils iki 4–9 laipsnių. 

Vilniuje, kaip ir kitur, medžiai bus pasipiktinę, jog negali savo išretėjusiais, spalvotais vainikais pasipuikuoti saulei šviečiant. Naktį ir ryte sušils apie 3–4 laipsnius, debesuotas dangus. Dieną negausiai debesuota, šiek tiek palis, temperatūra pakils iki 8 laipsnių.

Pajūryje naktį ir ryte temperatūra svyruos apie 8, dieną apie 10 laipsnių. Negausiai debesuota, tačiau lietus gali pasirodyti.

Šeštadienį  numatoma didesnė lietaus tikimybė. Gatvėmis rudeniniai lapai bėgios pagal pietvakarių vėjo komandas.  Kaune naktį ir ryte sušils apie 3–4 laipsnius, dieną temperatūra pakils iki 9, bus negausiai debesuota, šiek tiek palis. 

Vilniuje naktį temperatūra svyruos apie 1, ryte apie 2 laipsnius. Dienos metu  sušils iki 8 laipsnių, neišvengiamai debesuota, nukris vienas kitas lašas lietaus. 

Pajūryje danguje visą parą,  plaukiojant debesų laivams, temperatūra svyruos apie 10–11 laipsnių. Galimi lietaus purslai.

Visą savaitę erzinę debesys ir negausus lietus sekmadienį vietomis ims ir pasitrauks. Kai kur nosį kyštels saulė, tačiau kitose vietovėse toliau rinksis debesys.  Toliau pūs pietvakarių vėjas. Kaune naktį ir ryte dangus nevaržomai puikuosis dangiška spalva, termometrai rodys apie 2–3 laipsnius. Dienos metu sušils iki 10 laipsnių, bus saulėta.

Vilniuje naktį ir ryte temperatūra svyruos apie 3 laipsnius, dieną debesys retės, sušils iki 9 laipsnių. Pajūrio dangaus debesys vietos neužleis saulei, retkarčiais leis pasirodyti, bet neilgam. Temperatūra svyruos apie 8–10 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt prognozėmis, ateinančią savaitę ir vėl dažnesni svečiai bus debesys, šilumos kiekis nebus didelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas