Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 01

Nepaprastos eismo sąlygos: ryte – plikledis, vakare – krituliai ir stiprus vėjas

Pirmoje nakties pusėje snyguriavo Alytaus bei Vilniaus apskrityse. Antroje nakties pusėje Lietuvoje buvo be žymesnių kritulių. Penktadienio rytą Šilutės rajone protarpiais šlapdriba.
Plikledis
Plikledis / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Šiaulių ir Telšių apskrityse bei Skuodo, Šilalės, Vilniaus ir Šilutės rajonuose ant valstybinės reikšmės kelių dangų vietomis susiformavo plikledis. Vykstančiųjų šiais keliais prašytume atsižvelgti į tai, kad keliuose vietomis yra slidžių ruožų, todėl stenkitės nelenkti kitų transporto priemonių, jei nėra būtinybės, o persirikiuodami būkite ypač atidūs!

Likusioje šalies teritorijoje magistralinių ir krašto kelių dangos daugiausia drėgnos, Utenos apskrityje krašto keliai miškingose vietovėse vietomis provėžoti.

Šiaulių apskrityje ir Vilniaus rajone barstomos magistralinių ir krašto kelių dangos. Telšių apskrityje bei Skuodo, Biržų, Raseinių ir Šilalės rajonuose barstomos krašto kelių dangos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną bus debesuota su pragiedruliais. Daug kur krituliai. Vėjas šiaurės vakarų, 8–13 m/s, daug kur gūsiai 15–19 m/s. Aukščiausia temperatūra nuo 0 iki 5 laipsnių šilumos.

Daugiau pie orus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas