Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Orai: bus šilčiau, lis rečiau

Šeštadienį orus lems nestiprus aukštesnio slėgio laukas. Dangumi plauks tai tankesni, tai retesni debesys, tarpais džiugins saulės spinduliai.
Laukia vasariškai šiltas savaitgalis
Antinas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Lietaus tikimybė bus maža. Pūs nestiprus rytų, pietryčių vėjas, 4–9 m/s greičiu. Temperatūra įdienojus kils iki 19–24 laipsnių šilumos.

Sekmadienio naktį debesys daug kur prasisklaidys, dangus pragiedrės, lyti nebus iš ko, tik į vakarinius rajonus plauks tankesni debesys, čia kai kur trumpai ir negausiai palis. Pietryčių, rytų vėjas pūs 4–9 m/s greičiu. Temperatūra pažemės iki 8–13, pajūryje – 14–16 laipsnių šilumos.

Sekmadienio dieną aukštesnio slėgio lauko įtaka silps, todėl debesų padaugės visoje šalyje, bet trumpai palis tik vietomis, didžiausia tikimybė rytiniuose ir vakariniuose rajonuose. Vėjas taps besikeičiančios krypties, pūs 5–10 m/s greičiu. Į šalį plūs šiltesnio oro masė, todėl popietę sušils iki 21–26 laipsnių.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Pirmadienį debesuotumas bus nepastovus, vietomis nulis trumpalaikiai vasariški lietūs, gali sugriaudėti perkūnija. Naktį vėjas bus silpnas, o dieną pūs vidutinio stiprumo, besikeičiančios krypties vėjas. Naktį dėl tankesnių debesų temperatūra jau nekris žemiau 11–16 laipsnių, o dieną sušils iki 22–27 laipsnių, tik prie jūros bus laipsniu kitu vėsiau.

Antradienio naktį debesys bus retesni, trumpai palyti gali tik kai kuriose vietovėse, o dieną per daugelį rajonų praslinks trumpalaikis lietus, vietomis su perkūnija. Vėjas suksis iš pietų, pietvakarių, bet žymiau nesustiprės. Naktį oras atvės iki 11–16 laipsnių, o dieną sušils iki 23–28, pajūryje – 20–22 laipsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius