Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 09 28

Orai.lt: bus gaiviau, bet lietaus sulauksime nedaug

Ketvirtadienį iš rytų atplūdusi vėsesnių orų banga bei pilkesnių debesų pluoštas neleis temperatūrai kilti aukščiau – 11–16 laipsnių. Pajūryje ir Vakarų Žemaitijoje saulė lepins ilgiau, tad oras spės įšilti iki 17–19 laipsnių. Antroje dienos pusėje rytinėje šalies dalyje kai kur truputį palynos. Toliau pūs vidutinio stiprumo rytų vėjas.
Įsibėgėjantį rudenį Vilniuje primena ne tik prasidėję mokslo metai ir vėstantys orai, bet ir nuo medžių pradėję kristi lapai.
Įsibėgėjantį rudenį Vilniuje primena ne tik prasidėję mokslo metai ir vėstantys orai, bet ir nuo medžių pradėję kristi lapai. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Penktadienio naktį debesų mūsų padangėje taip pat suksis nemažai. Vietomis nežymiai palis, didesnė tikimybė centriniuose rajonuose ir Žemaitijoje. Rytą debesys sklaidysis ir dieną vėl dažniau pasirodys saulė.

Temperatūra naktį pažemės iki 3–8 laipsnių, prie jūros išsilaikys apie 10 laipsnių šilumos. Dirvos paviršiuje kai kur tikėtinos šalnos – 0–2 laipsniai šalčio. Dieną termometrai rodys 11–16 laipsnių.

Savaitgalį lietaus tikimybė bus maža. Vyraus ramūs, bet gaivūs orai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas